• Cocktail catering, workshops & trainingen
  • Luxe barverhuur, stand design & brand consultancy
  • Coffee catering, barista inhuren & latte art
  • Event catering, crew & organisation
  • Smoothie catering, verse sappen, 100% vers, biologisch & bijzonder fruit

WELKOM BIJ SHAKE IT!
Mogen wij bijdragen aan het succes van uw evenement?

Wij van Shake It faciliteren unieke bar concepten voor B2B (en B2C) in geheel Europa, waarbij wij meer dan 1500 opdrachten uitvoeren per jaar. Wij zijn geregeld te vinden in o.a. Londen, Parijs, Antwerpen, Kopenhagen, Frankfurt & Barcelona. Ons hoofdkantoor zit gevestigd in Alkmaar (Noord-Holland) op een zijafslag van de A9. (20 minuten vanaf Amsterdam) 

Bent u bezig met de organisatie van uw beurs, bedrijfsfeest of privefeest? Wij hebben voor ieder budget een passende oplossing, geheel in uw eigen huisstijl. Doordat wij alles leveren uit eigen beheer hanteren wij de beste prijs/ kwaliteit verhouding. Wij investeren voortdurend in nieuwe producten.

Lees meer

 

Onze barconcepten

Meer dan 15 jaar ervaring - Passion for perfection!

Sinds de oprichting in 2010 heeft Shake It zich snel ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende evenementen organisatiesbureaus op het gebied van unieke bar (All-In) concepten zoals; cocktail, smoothie, coffee, gin & tonic en champagne voor o.a. beursstandbouw, bedijfsfeesten, festivals en privefeesten. Ons doel hierbij is het creatief vertalen van de doelstelling van een opdrachtgever in een ultieme beleving. De combinatie van creativiteit, jarenlange ervaring, flexibiliteit en een excellente uitvoering met oog voor details leidt tot ongekende en spraakmakende evenementen.

''Het creatief vertalen van de doelstelling van een opdrachtgever in een ultieme beleving''

Wij denken graag met u mee!
TEAM Shake It!