Shake It, voor ieder event het juiste barconcept

Klein event of heel groot, Shake It heeft de bar die daarbij past. Koffie, cocktail, smoothie, bier, champagne en nog veel meer. Leverbaar met of zonder barista’s, cocktailshakers, bartenders en hostessen. Ons team bestaat uit ruim 45 professionele collega's. Kies uit onze 80 modulaire bars, met veel ruimte voor bedrijfsbranding. 45 Professionele collega's, 80 Modulaire bars.
 

Full service barconcepten, hoge kwaliteit, bijzondere drankjes

Shake It biedt beleving en daarbij hoort de beste kwaliteit. Met een mooie bar, professionele collega's, unieke glazen, servies en de beste premium merken. Daarnaast werken we met uitsluitend verse producten, biologisch fruit, verantwoorde koffie en thee. Dit resulteert in dé ‘perfect serve’!

Shake It & Duurzaamheid 

Als professionele organisatie in de evenementenbranche vinden we dat wij onze verantwoordelijkheid hierin moeten nemen. En dat doen we dus ook.

Raak in gesprek met uw bezoekers op uw beurs

Beurs, congres of evenement, het is reuring en beleving wat mensen aantrekt. Maak de drempel laag! Serveer een heerlijke verse kop koffie, een gezonde smoothie, een koud biertje of een frisse cocktail en raak in gesprek! Maak van ieder event een succesvol promotiemoment met een bar concept van Shake It.
 

ONZE BARCONCEPTEN >> 

 

 

 

 

Onze barconcepten

Waarom Shake It?

''Wij vertalen uw doelstelling naar een ultieme beleving''

Sinds de oprichting in 2010 heeft Shake It zich in rap tempo ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende evenementenbureaus op het gebied van unieke (all-inn) barconcepten. Met onze cocktailbar, smoothiebar, koffiebar, gin & tonicbar, champagnebar en nog veel meer, zorgen wij voor een creatieve vertaling van uw doelstelling. Ons doel is de ultieme beleving voor uw gasten creëren op bijvoorbeeld beursstands, bedijfsfeesten, festivals en privefeesten. De combinatie van creativiteit, jarenlange ervaring, flexibiliteit en een excellente uitvoering met oog voor detail leidt tot ongekende en spraakmakende evenementen.

Mogen wij bijdragen aan het succes van uw evenement? Wij denken graag met u mee!

NEEM CONTACT MET ONS OP