• Cocktail catering, workshops & trainingen
  • Luxe barverhuur, stand design & brand consultancy
  • Coffee catering, barista inhuren & latte art
  • Event catering, crew & organisation
  • Smoothie catering, verse sappen, 100% vers, biologisch & bijzonder fruit

Shake It, voor ieder event het juiste barconcept

Klein event of heel groot, Shake It heeft de bar die daarbij past. Koffie, cocktail, smoothie, bier, champagne en nog meer smaken. Leverbaar met of zonder barista’s, bartenders en hostessen. Kies uit onze 80 modulaire bars, met veel ruimte voor bedrijfsbranding.

Full service barconcepten, hoge kwaliteit

Shake It biedt beleving en daarbij hoort kwaliteit. Met een mooie bar, getraind personeel, de ‘perfect serve’, fijne glazen en de beste merken. Daarnaast werken we met verse producten, biologisch fruit, verantwoorde koffie en thee en zijn de wegwerpbekers volledig biologisch afbreekbaar.

Raak in gesprek met uw bezoekers

Beurs, congres of feest, het is reuring wat mensen aantrekt. Maak de drempel laag! Serveer een heerlijke kop koffie, een gezonde smoothie, een koud biertje of een frisse cocktail en raak in gesprek! Maak van ieder event een succesvol promotiemoment met een bar van Shake It.

Bekijk onze barconcepten

Onze barconcepten

Daarom Shake It

''Wij vertalen uw doelstelling naar een ultieme beleving''

Sinds de oprichting in 2010 heeft Shake It zich in rap tempo ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende evenementenbureaus op het gebied van unieke (all-inn) barconcepten. Met onze cocktailbar, smoothiebar, koffiebar, gin & tonicbar, champagnebar en nog veel meer, zorgen wij voor een creatieve vertaling van uw doelstelling. Ons doel is de ultieme beleving voor uw gasten creëren op bijvoorbeeld beursstands, bedijfsfeesten, festivals en privefeesten. De combinatie van creativiteit, jarenlange ervaring, flexibiliteit en een excellente uitvoering met oog voor detail leidt tot ongekende en spraakmakende evenementen.

Waar kunnen we u mee helpen? Wij denken graag met u mee!

Neem contact met ons op