Koffiemachine huren

U kan onze koffiemachines los huren of in combinatie met een koffie catering. Onze topsegment koffiemachines kan je huren voor 1 dag of voor een langere periode.

Koffiemachine voor beurzen, festivals en evenementen

Om bezoekers van publieks evenementen, beurzen en congressen te voorzien van goede koffies verhuren wij halfautomaten voor de totaal beleving. Deze espressomachine verhuren wij inclusief 2 koffiemolens (Lungo/ Epsresso – maling) en incusief alle ‘barista-tools’ zoals de melkkannetjes, tamper, uitkloplade, etc. Wij hebben enkel een stroompunt nodig op locatie (220 v./ 3,5 kw.) voorzieningen zoals de water aan/ af-voer verzorgen wij zelf. om dez wijze kunnen wij op iedere denkbare locatie de lekkerste koffies bereiden.

Offerte aanvragen!

Tijdelijk een koffiebar huren?

Wil je tijdelijk een koffiemachine huren? Bij verhuur dagen langer dan 1 dag hanteren wij speciale tarieven. Optioneel kunnen wij hierbij alle ingrediënten/ benodigdheden voor u leveren, aangezien dit optioneel is mag u deze ook zelf inkopen.

Kies jouw ideale bar!

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest ? Of wilt u een cocktailbar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft.

De 4 stappen naar een succesvol evenement/ feest:

1. Kies je barconcept (cocktail, koffie, etc.)
2. Kies je favoriete bar
3. Branding opties (bar/ menu)
4. Extra’s ? (bier, fris wijn, aankleding?)