Smoothiebar op locatie huren

Smoothiebar huren

Bent u op zoek naar een mobiele smoothiebar voor uw evenement? Of wilt u een smoothiebar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een smoothiebar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft. U kunt een smoothiebar huren voor iedere gewenste locatie in Nederland.

Mobiele smoothiebar

Als iets kleur geeft aan uw evenement of beurs, dan is het wel groente en fruit. We serveren onze verse sappen natuurlijk met de lekkerste groente en fruit soorten. We vinden het leuk om bijzondere smooties te maken door te combineren en mensen écht te laten genieten van onze heerlijke creaties. Maar daarnaast moeten de drankjes ook gezond zijn.
Na jaren experimenteren hebben we inmiddels het perfecte juice menu samengesteld. Uiteraard kunt u een losse smoothiebar huren, of u kunt gebruik maken van onze all-in smoothie catering waarbij u compleet wordt ontzorgd.
Ontdek welke smoothiebar bij uw event past

Gepersonaliseerde smoothiemenu

Uiteraard is het mogelijk uw favoriete smaken door te geven zodat wij een unieke ”signature” smoothie voor uw evenement creëren, gebaseerd op de naam of kleur(en) van uw thema feest, de aard van het evenement of een specifieke nationaliteit. Deze juice kan als welkomst smoothie op uw beurs / evenement worden geserveerd!

Kies jouw ideale bar!

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest ? Of wilt u een cocktailbar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft.

De 4 stappen naar een succesvol evenement/ feest:

1. Kies je barconcept (cocktail, koffie, etc.)
2. Kies je favoriete bar
3. Branding opties (bar/ menu)
4. Extra’s ? (bier, fris wijn, aankleding?)