Hoeveel kost een cocktailbar huren?

Cocktailbar huren kosten

Het organiseren van een evenement vereist aandacht voor detail en een streven naar perfectie om ervoor te zorgen dat je gasten een onvergetelijke ervaring beleven. Een unieke en verfijnde toevoeging die zeker indruk zal maken, is het huren van een cocktailbar. Maar, je vraagt je misschien af: “Hoeveel kost een cocktailbar huren?” In dit artikel duiken we in de kosten en opties voor het huren van verschillende soorten cocktailbars, om je te helpen een geïnformeerde keuze te maken voor je aanstaande evenement.

Kostenoverzicht van Cocktailbar Huren

Het huren van een cocktailbar kan je evenement voorzien van een alle benodigdheden.

Mobiele cocktailbar

Bij verschillende locaties passen natuurlijk verschillende thema’s en stijlen zoals Neutraalchiquerobuustindustrieelvintage of landelijk: het kan allemaal. Van een minibar tot de grote evenementen bars of beurs bar, een perfecte cocktailbar huren doet u hier!

  • Cocktailbar – naar keuze!
  • Alle bars worden (optioneel) voorzien van branding!
  • Professionele cocktailshaker
  • Cocktailmenu
  • Alle benodigdheden: glaswerk, BIO rietjes, BIO servetjes, etc.
  • Dé beste premium dranken & vers fruit
  • Chique cocktailglazen
  • Te boeken op uw gewenste dag/ tijdstip!

Hoeveel kost een barman?

Als je je afvraagt, “Hoeveel kost een barman?” dan ben je op de juiste plek voor antwoorden. Of het nu gaat om een bruisend feest, een intieme bruiloft, of elk ander evenement waar drankjes geserveerd moeten worden, een professionele barman kan de ervaring aanzienlijk verrijken. Maar hoe zit het met de kosten?

De prijs van het inhuren van een barman kan variëren, vooral afhankelijk van wat je precies nodig hebt. Als je op zoek bent naar een complete service, inclusief een cocktailbar en de bijbehorende cocktails, kun je rekenen op een tarief van €32,50 / €45,- per uur. Dit biedt niet alleen de expertise van de barman, maar zorgt ook voor een stijlvolle cocktailbar en een verscheidenheid aan heerlijke drankjes voor je gasten.

Bovenop dit uurtarief komen de transportkosten. Deze kosten dekken het vervoer van de bar, de benodigdheden, en natuurlijk de barman zelf naar jouw locatie. Het is belangrijk om deze kosten in gedachten te houden bij het plannen van je budget.

Hoeveel cocktails per uur?

Als je een evenement of feest plant en jezelf afvraagt “Hoeveel cocktails per uur moet ik berekenen voor mijn gasten?“, dan ben je hier aan het juiste adres voor nuttige inzichten en advies. Het inschatten van de hoeveelheid drank die je nodig hebt, is cruciaal voor het succes van je evenement. Niemand wil immers dat de drank opraakt voordat het feest voorbij is, of dat je achterblijft met onnodige overschotten.

Een goede vuistregel voor het plannen van je feest is om tijdens het eerste uur op drie drankjes per gast te rekenen. Dit houdt rekening met de initiële toestroom van gasten die graag willen genieten van een verfrissende cocktail bij aankomst. Naarmate het evenement vordert en iedereen zich heeft gesetteld, kun je de consumptie inschatten op ongeveer twee drankjes per uur per persoon.

Dus, stel je voor dat je een feest organiseert dat vier uur duurt. Met de bovengenoemde schatting zou je moeten rekenen op ongeveer negen drankjes per gast. Dit lijkt op het eerste gezicht misschien veel, maar het is altijd beter om aan de veilige kant te zitten en iets meer in te kopen dan te weinig. Het laatste wat je wilt, is halverwege je evenement zonder drankjes zitten, waardoor gasten teleurgesteld kunnen raken.

Vraag direct een gratis offerte aan!