Cocktailbar huren

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest aan huis?

SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring (ruim 13 jaar) en expertise weten wij precies wat u nodig heeft.

Of wilt u een cocktailbar huren voor op de zaak?

U kunt een cocktailbar huren voor iedere gewenste locatie in Nederland. Heeft u een minder ruim budget? Wij bieden voor ieder budget een passende cocktailbar aan op locatie! (Wij werken landelijk!)

Onze 4 stappen naar een onvergetelijk feest!

1. Kies je barconcept (cocktail, koffie, etc.)
2. Kies je favoriete bar
3. Branding opties (bar/ menu)
4Extra’s ? (bier, fris, wijn/ statafels? / aankleding?)

13
Jaren ervaring
55
Professionele cocktailshakers
9250
Feesten geshaket
99999
Cocktails gemaakt

Mobiele cocktailbar

Bij verschillende locaties passen natuurlijk verschillende thema’s en stijlen zoals Neutraal, chique, robuust, industrieel, vintage of landelijk: het kan allemaal. Van een minibar tot de grote evenementen bars of beurs bar, een perfecte cocktailbar huren doet u hier!

 • Cocktailbar – naar keuze!
 • Alle bars worden (optioneel) voorzien van branding!
 • Professionele cocktailshaker
 • Cocktailmenu
 • Alle benodigdheden: glaswerk, BIO rietjes, BIO servetjes, etc.
 • Dé beste premium dranken & vers fruit
 • Chique cocktailglazen
 • Te boeken op uw gewenste dag/ tijdstip!
Neem contact op!

Welke cocktails maken wij bij onze cocktailbar verhuur?

We zijn namelijk niet alleen gek op het drinken van cocktaills, maar het maken van cocktails vinden we nog véél leuker.

Deze cocktails worden LIVE geshaket op jouw feest!

Mojito / Pornstar Martini / Classic Gin&Tonic / Berry Gin&Tonic / Whiskey Sour / Moscow Mule / Spiced&Stormy / Sex on the Beach
Uiteraard ook alcoholvrije cocktails: 
Virgen Mule / Floreale Spritz / 0% Mojito

Wij werken uitsluitend met premium A-kwaliteit producten en professioneel getraind personeel die een glimlach op het gezicht van uw bezoekers zullen toveren”

Waarmee onderscheiden wij ons?

”Cocktails shaken is bij ons meer dan een passie, het is een manier van leven..
Het shaken van cocktails is niet alleen een kunstvorm, maar ook een manier om creativiteit en passie in elke slok te brengen”

De lekkerste cocktails:

Een pilsje, glas wijn of een baco we kennen ze allemaal natuurlijk wel, wij willen jullie verassen met onze unieke cocktailbar op locatie! Onze cocktailshaker zorgen voor een waar spektakel op uw feest, wees uniek en organiseer uw feest met ons: een feest waar nog lang over na gepraat zal worden! : )

Preferred supplier:

Wij van SHAKE IT werken als preferred supplier van bijna alle bekende premium dranken merken, wij onderscheiden ons in de markt door onze unieke bars (diverse stijlen), bar-branding (het je ‘eigen maken’/ ‘huisstijl’/ of een ‘promotie’)

In-huis opgeleid personeel:

Als onze cocktailshakers worden opgeleid bij SHAKE IT in-huis, wij werken zeer nauw samen met de BOLS Bartending Academy in Amsterdam.

 

** onze cocktails zijn zowel met als zonder alcohol verkrijgbaar.

Feestelijke cocktailbar op locatie

Onze belofte  aan u:

Bij ons staat de passie voor cocktailbar verhuur centraal, iets waar wij ongelooflijk trots op zijn! Onze missie is om uitzonderlijke en onvergetelijke ervaringen te bieden. Met een divers aanbod aan cocktailbars voor elke locatie verzekeren wij dat elk feest onvergetelijk wordt. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit; daarom gebruiken we uitsluitend verse, biologische ingrediënten, topkwaliteit A-merk dranken en de meest stijlvolle cocktailbars. Bij SHAKE IT staat niet alleen de cocktail centraal, maar de gehele beleving!

Vraag direct je offerte aan!

Alle gelegenheden

Veel gestelde vragen

 • Wat kost het om een mobiele cocktailbar te huren?

  Bij ons kun je terecht voor het huren van mobiele cocktailbars tegen de meest voordelige tarieven. Wij zorgen ervoor dat je de beste prijs-kwaliteitverhouding in Nederland krijgt, zodat jouw evenement gegarandeerd een succes wordt. Ons team staat klaar om je te adviseren over de bar die het beste past bij jouw specifieke wensen. Voor een all-in prijs van €495, krijg je een volledig verzorgde mobiele cocktailbar inclusief ervaren personeel en alle benodigde materialen. Laat ons je helpen om je evenement onvergetelijk te maken!

 • Wat moet ik zelf regelen?

  We zorgen voor alles, zodat jij zorgeloos kunt genieten van het feest. We brengen alles mee wat nodig is, inclusief ijs en diverse soorten glaswerk. Echter, tijdens het bereiden van de drankjes hebben we geen gelegenheid om gebruikte glazen op te halen. Dit zullen we doen zodra we klaar zijn, of misschien kan iemand van het bedienend personeel hierbij assisteren.

 • Wat gebeurd er wanneer we op het afgesproken aantal cocktails zitten?

  ‘Nee’ verkopen op jouw feest is geen optie, en daarom nemen wij altijd wat extra ingrediënten en glaswerk mee. Uiteraard is dit niet onbeperkt, dus het is belangrijk van tevoren een goede inschatting te maken van het aantal cocktails.

  Wanneer we bijna het afgesproken aantal cocktails bereiken, geven we jou een seintje. Op dat moment kun jij beslissen om de bar te sluiten of om nog een extra aantal cocktails af te nemen. Deze extra cocktails kosten hetzelfde per stuk als de cocktails in de offerte. Wij zullen nooit extra cocktails shaken zonder dat jij of de ‘eventmanager’ daarvoor akkoord geeft. Op deze manier kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

 • Welke cocktails krijg ik?

  Bij ons staat diversiteit en kwaliteit voorop als het gaat om cocktails op jouw feest. Met meer dan een decennium aan ervaring, hebben we nagenoeg elke denkbare cocktail al eens bereid. Deze expertise stelt ons in staat om de meest geliefde cocktails te identificeren, waarmee we een verfijnd menu hebben gecreëerd. Dit menu is seizoensgebonden, zodat je altijd kunt genieten van cocktails die perfect passen bij de tijd van het jaar – verwacht verfrissende zomerse mixen in de warme maanden!

  Het standaardaanbod omvat een selectie van 8 populaire alcoholische cocktails en 3 verfijnde alcoholvrije opties, zorgvuldig geselecteerd om een breed scala aan smaken te dekken. Mocht je echter een specifieke cocktailwens hebben, laat het ons vooral weten. We zijn meer dan bereid om deze aan jouw persoonlijke menu toe te voegen, zodat jouw feest precies die unieke touch krijgt waar je naar op zoek bent.

 • Wat zijn de afmetingen van de cocktailbars?

  De afmetingen van onze barmeubels verschillen, waarbij onze grootste mobiele cocktailbar een afmeting heeft van 1 meter breed bij 0,70 meter diep in zijn transportmodus. Elk van onze mobiele cocktailbars is ontworpen om gemakkelijk door een standaard deuropening van 0,85 meter te passen. De beschikbare formaten van de cocktailbars variëren van 1 meter tot 2 meter in de breedte, en ze kunnen onderling verbonden worden om een grotere baropstelling te creëren. Mocht je twijfelen of de bar wel door een bepaalde draai kan of in de lift past, vermeld dit dan zeker bij je reservering. Zo kunnen we samen bepalen welke bar het beste past bij jouw behoeften.

  Voor een optimale opstelling raden we aan om per bar een vloeroppervlakte te reserveren van minimaal 2,5 meter breed en 2 meter diep. Zo ben je verzekerd van voldoende ruimte voor je evenement

 • Moet ik zelf een cocktailbar kiezen?

  Geen zorgen, de meerderheid van onze klanten, ongeveer 90%, heeft geen specifieke voorkeur voor een bepaald type barmeubel. Het belangrijkste is dat het er stijlvol uitziet, en dat is iets waarop je altijd kunt vertrouwen bij SHAKE IT. Mocht je, na het doorbladeren van onze foto’s, toch een voorkeur hebben voor een mobiele cocktailbar, laat ons dit dan zeker weten. We zullen dan rekening houden met jouw wensen.

 • Werken jullie met echte cocktailshakers?

  Absoluut, onze 80 cocktailshakers hebben hun vaardigheden bewezen door diverse trainingen met succes te voltooien voordat ze voor ons aan de slag gaan. Ze delen een passie voor cocktails, welke ze enthousiast overbrengen op uw gasten of bezoekers. De professionaliteit van ons team wordt gewaarborgd door voortdurende trainingen aan onze eigen SHAKE IT Academy, waarbij we zorgen dat ze altijd up-to-date blijven met de laatste trends en technieken.

 • Hoe gaan jullie om met het onderwerp duurzaamheid?

  Goed dat je hierin geïnteresseerd bent! In 2013 groeide bij ons de wens om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Sindsdien hebben we aanzienlijke stappen gezet. Ons energieverbruik is met 60% verminderd, en we wekken een aanzienlijk deel van onze eigen energie op met een dak vol zonnepanelen en een laadpaal. Bovendien zijn we volledig overgestapt op alternatieven voor plastic rietjes en bekers. We streven ernaar om zoveel mogelijk duurzame ingrediënten te gebruiken en hebben zelfs onze eigen duurzame koffieblend ontwikkeld. Je kunt dus met recht zeggen dat wij een duurzame cateraar zijn.