Biertap huren

Bier drink je koud. Bij de grotere evenementen krijgt u een mobiele biertap. Heeft u een wat kleiner feest of weinig bierdrinkers? Dat lossen we op met de Heineken BLADE tap >>

Heb je speciale bier wensen zoals Corona, Desparado en lekker wit biertje of wellicht een dubbel of een triple? Maak het ons kenbaar!

De complete bier, fris en wijnbar

Back to basic. Met bier, fris en wijn zit u vanaf borreltijd altijd goed. Dat betekent bier, cola (light), sinas, 7up, plat en bruisend water, jus d’orange, crandberrysap en mooie Franse wijnen. Wij leveren dé​ complete bier, fris en wijnbar.

Bij onze bars hebben wij desgewenst een team van barkeepers en hostessen paraat staan, dat kan helpen met het bedienen en serveren van de drankjes. Voor elke bar hebben we uiteraard passend glaswerk beschikbaar.

Vraag naar de mogelijkheden

Kies jouw ideale bar!

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest ? Of wilt u een cocktailbar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft.

De 4 stappen naar een succesvol evenement/ feest:

1. Kies je barconcept (cocktail, koffie, etc.)
2. Kies je favoriete bar
3. Branding opties (bar/ menu)
4. Extra’s ? (bier, fris wijn, aankleding?)