Koffiebar huren

Koffiebar huren op locatie

Bent u op zoek naar een mobiele koffiebar voor uw feest of evenenement? Of wilt u een koffiebar huren voor op de beursstand? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een koffiebar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft. Zo kunt u een koffiebar huren voor iedere gewenste locatie in Nederland & België.

12
Jaar ervaring
60
Professionele barista's
3210
Evenementen gehad
25345
Kopjes koffie gemaakt

Robuust, Industrieel of Chique?

Wij denken graag met u mee in het vinden van een oplossing die volledig bij uw wensen aansluit. Zo hebben wij meer dan 80 koffiebars in diverse soorten en maten & verschillende thema’s en stijlen zoals neutraalchiquerobuustindustrieelvintage
of landelijk: het kan allemaal. Van een minibar tot de grote evenementen bars of beurs bar, een perfecte koffiebar huren doet u hier!

Bekijk hier alvast uw favoriete koffiebar!

Alle soorten en maten!

Bij Shake It kunt u een bijvoorbeeld een mini koffiebar huren van 70x 70 cm of een complete evenementen koffiebar van 20 meter. Weinig ruimte? Kies dan één van de compactie, reguliere koffiebars. Heeft u echter veel ruimte? Kies er dan voor om door ons koffie op locatie te laten verzorgen waarbij wij gebruik maken van onze modulaire bars. Deze zijn bijvoorbeeld ideaal voor een beursstand.

Personaliseren van bar & menu

Het is ontzettend belangrijk om aan uw gasten of bezoekers te laten weten dat u er bent. Vandaar zijn onze koffiebekers en koffiebars op allerlei manieren aan te kleden met uw bedrijfskleuren en logo(s). Zo kunnen wij uw logo/ huisstijl laten doorvloeien op een gepersonaliseerde koffie-menukaart. Deze kunnen wij op A3 formaat op de koffiebar presenteren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze koffiebar maatwerk pagina of onze eigen thema concept pagina!

Veel gestelde vragen/FAQ

 • Kan ik ook een barista met machine huren zonder bar?

  Dat kan zeker. Wij werken het liefst achter onze eigen mobiele bars, maar dit is niet noodzakelijk. Wij kunnen onze espressomachine ook installeren op een aanwezige bar. Dit doen we bijvoorbeeld vaak op beursstands.

 • Wat zijn de afmetingen van de mobiele koffiebars?

  Dit verschilt per barmeubel. De grootste koffiebar is 2m x 0,82m in transportstand. Alle koffiebars passen door een normale deuropening van 0,85m. De koffiebars variëren tussen de 1m en 2m en kunnen aan elkaar gekoppeld worden voor een extra grote bar. Twijfel je of de bar een draai kan maken of dat deze in de lift past? Geef dit dan altijd aan bij je boeking. Op die manier kijken wij welke mobiele koffiebar het meest geschikt is.

  Wanneer je op jouw locatie een vloeroppervlakte kunt reserveren van 2,5m breed x 2m diep (per bar) dan zit je altijd goed.

 • Moet ik zelf een koffiebar kiezen?

  Nee hoor, 90% van onze klanten heeft geen voorkeur voor een specifiek barmeubel. Het moet er gewoon goed uitzien en daar kan je altijd op rekenen bij SHAKE IT barconcepten. Heb je na het bekijken van onze foto’s een voorkeur voor een koffiebar? Laat het ons dan weten, dan houden we hier rekening mee.

 • Hebben jullie water en stroom nodig?

  Over het water hoef je je niet druk te maken, want wij verzorgen onze eigen wateraanvoer en -afvoer. Qua stroom hebben we twee vrije groepen nodig (3,5kw, 230v) per koffiemachine. We nemen zelf haspels mee van tien meter om te verlengen indien nodig.

 • Hoe werkt de koffie printer?

  Met de koffieprinter kunnen we jouw logo, tekst of foto op het melkschuim van een cappuccino printen. Lees meer over de mogelijkheden en hoe de koffieprinter werkt.

 • Werken jullie met echte barista’s?

  Jazeker. Onze 40 barista’s zijn gecertificeerd en hebben tientallen vlieguren achter de espressomachines gemaakt voor ze op pad mogen. Ze zijn hélémaal gek van koffie en stralen dit af op jouw gasten of bezoekers. De professionaliteit van onze barista’s wordt geborgd door hen continu te blijven trainen in onze eigen BOLS training centrum.

 • Hoeveel koffies maakt de barista per uur?

  Onze ervaren barista’s maken zo’n 100 koffie en thee’s per uur per persoon. Dit is onze vuistregel inclusief ‘latte-art’ cappuccino’s. In praktijk maken we er soms wel meer dan 100, maar hier willen we ons niet aan committeren. Op deze manier werken we net onder de maximale capaciteit en kunnen we de gasten alle aandacht geven. Wil je meer koffies per uur? Dan zetten we een extra barista in.

 • Betaal ik per kopje koffie?

  Nope. Bij ons geniet je van een onbeperkt aantal koffies en thee voor een vast (laag) tarief.

 • Waarom voor jullie kiezen?

  Jouw event moet een daverend succes worden en hiervoor moet alles kloppen op het juiste moment. Er is namelijk geen tweede kans om het goed te doen. Daarom wil je een ervaren partij inhuren waar je op kunt rekenen. Een partij die altijd de telefoon opneemt en je helpt bij al je vragen. Een partij met een team van 40 eigen barista’s zodat ‘sorry we hebben een zieke’ uitgesloten is. Mede om deze reden zijn we ‘preferred supplier’ voor vrijwel alle evenementenbureau ’s en -locaties. En met meer dan 2.000 tevreden opdrachtgevers per jaar zijn we trotse marktleider!

 • Wat kost een koffiebar huren?

  De prijs van een mobiele koffiebar huren is afhankelijk van een aantal variabelen. Hoe lang wil je dat we komen? Is één barista voldoende of dienen er meerdere te komen? Wil je ook iets lekkers bij de koffie? Vraag daarom altijd een offerte aan. Je ontvangt deze op werkdagen binnen 24 uur van ons. Daarnaast denken we altijd graag met je mee en geven we je graag een gratis advies. Hierdoor kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Je kunt globaal de volgende tarieven aanhouden:

  • Onze barista’s kosten €29,50 per uur.
  • Een mobiele koffiebar met espressomachines huur je voor € 200,-.
  • De prijs van de koffie is onder andere afhankelijk van het aantal gasten.

   

  Onze koffie catering is in te huren vanaf € 495,- ex btw. volledig verzorgd.

 • Kan ik mijn logo ergens op zetten?

  Absoluut. Wij werken veel voor bedrijven en we weten dus hoe belangrijk ‘branding’ is. Daarom laten we graag disposables bekers full colour bedrukken met jouw artwork. Ook is het mogelijk om jouw logo op de bar te zetten. Zo weet iedereen direct wie de bijzondere koffie aanbiedt en met welke reden.

 • Zit er ook thee bij?

  Jazeker. We verzorgen ook verse munt thee met honing. Daarnaast nemen we altijd minimaal 4 populaire theesoorten mee. Voor ieder wat wils dus

 • Met welke koffie werken jullie?

  Deze vraag wordt vaak gesteld wanneer mensen onze koffie hebben geproefd. En meestal wordt de vraag gevolgd door de vraag waar de koffie te koop is. Het antwoord: onze koffie is nergens te koop. Wij hebben namelijk samen met Brinks Coffee Roasters een eigen specialty koffieblend ontwikkeld. Deze koffie wordt speciaal voor ons gebrand en is een combinatie van drie verschillende koffiebonen uit Antigua in Guatemala, Paraná in Brazilië en La Paz in Honduras. Hierdoor wordt het drinken van een allerdaags kopje koffie, een ware beleving. Lees meer over de koffie.

 • Hoe gaan jullie om met het onderwerp duurzaamheid?

  Goed dat je het wilt weten! In 2015 ontstond de wens bij ons om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Sindsdien hebben we niet stil gezeten. We hebben ons energieverbruik met 60% verminderd en voorzien voor een groot deel in onze eigen energiebehoefte met een dak vol zonnepanelen en een laadpaal. Daarnaast zijn we volledig gestopt met het gebruiken van plastic rietjes en bekers. Tot slot gebruiken we zoveel mogelijk duurzame ingrediënten en hebben we een eigen duurzame koffie blend ontwikkelt. Je kunt dus wel zeggen dat we een duurzame cateraar zijn.

 • Nemen jullie meerdere soorten melk mee?

  Jazeker, naast volle melk van de koe nemen we ook plantaardige sojamelk en havermelk mee.

 • Wat moeten wij zelf doen?

  Als je ons laat weten waar we mogen staan, dan regelen wij de rest. Hierdoor heb je nergens meer omkijken naar. We nemen dus ook alles mee wat we nodig hebben (op het stroompuntje na).