Cocktailbar huren

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest ? Of wilt u een cocktailbar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft.

U kunt een cocktailbar huren voor iedere gewenste locatie in Nederland & Belgie. Heeft u een minder ruim budget? Wij bieden voor ieder budget een passende cocktailbar aan op locatie!

Mobiele cocktailbar huren?

Wilt u een cocktailbar huren voor uw feest aan huis of bedrijfsfeest? Dan bent u bij SHAKE IT aan het juiste adres! SHAKE IT is uw leverancier voor de cocktailbar die u zoekt in iedere denkbare stijl; Neutraal, Chique, Robuust, Industrieel, Vintage of Landelijk.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van mobiele cocktailbar verhuur op iedere gewenste locatie in Nederland & België. Voor iedere budget vindt u bij ons een passende cocktailbar. Wij denken namelijk graag met u mee over een oplossing die bij uw wensen aansluit. Ook stellen wij u graag voor aan onze professionele cocktailshakers welke een glimlach op het gezicht van uw bezoekers zullen toveren! Een cocktailbar huren bij SHAKE IT staat gelijk aan een unieke ervaring!

Waarom onze cocktailbar huren?

Kies zelf welke cocktailbar het beste aansluit bij uw wensen. Wij kunnen voor u een cocktailbar creëren in de look and feel van uw feest of evenement. We beschikken over meer dan 80 cocktailbars; van een mini bar voor in de tuin tot de grote evenementenbars & beurs bars, die inzetbaar zijn bij al onze barconcepten.

Wat kost een cocktailbar huren?

De huur van een mobiele cocktailbar inclusief alle benodigde materialen komt uit op een totaalprijs van €175,- SHAKE IT hanteert daarbij de beste prijs/ kwaliteitsverhouding en adviseert u graag welke cocktailbar het beste aansluit bij uw (prive) feest of evenement.

De huur van een mobiele cocktailbar, personeel, alle dranken (A-merken), vers fruit, inclusief alle benodigdheden, bieden wij al aan vanaf € 495- (50 cocktails) en wordt aangeboden door heel Nederland.

Kies jouw ideale bar!

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest ? Of wilt u een cocktailbar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft.

De 4 stappen naar een succesvol evenement/ feest:

1. Kies je barconcept (cocktail, koffie, etc.)
2. Kies je favoriete bar
3. Branding opties (bar/ menu)
4. Extra’s ? (bier, fris wijn, aankleding?)