Cocktailbar huren

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest aan huis?

SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring (ruim 13 jaar) en expertise weten wij precies wat u nodig heeft.

Of wilt u een cocktailbar huren voor op de zaak?

U kunt een cocktailbar huren voor iedere gewenste locatie in Nederland. Heeft u een minder ruim budget? Wij bieden voor ieder budget een passende cocktailbar aan op locatie! (Wij werken landelijk!)

Onze 4 stappen naar een onvergetelijk feest!

1. Kies je barconcept (cocktail, koffie, etc.)
2. Kies je favoriete bar
3. Branding opties (bar/ menu)
4. Extra’s ? (bier, fris, wijn/ statafels? / aankleding?)

Cocktailbar huren - White wash bar 1.70

Mobiele cocktailbar huren?

Wilt u een cocktailbar huren voor uw feest aan huis, evenement, beurs of bedrijfsfeest? Dan bent u bij SHAKE IT aan het juiste adres! SHAKE IT is uw leverancier voor de cocktailbar die u zoekt in iedere denkbare stijl;

> Neutraal
> Chique
> Robuust
> Industrieel
> Vintage
> Landelijk

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van mobiele cocktailbar verhuur op iedere gewenste locatie in Nederland & België. Voor iedere budget vindt u bij ons een passende cocktailbar (meer dan 100 stuks). Wij denken namelijk graag met u mee over een oplossing die bij uw wensen aansluit, niks is te gek!

Waarom onze cocktailbar huren?

De enige echte!

Kies zelf welke cocktailbar het beste aansluit bij uw wensen. Wij kunnen voor u een cocktailbar creëren in de look and feel van uw feest of evenement. We beschikken over meer dan 100 cocktailbars; van een mini bar voor in de tuin tot de grote evenementen bars, beurs bars, die inzetbaar zijn bij al onze barconcepten.

Deze cocktails worden LIVE geshaket op jouw feest!

Mojito / Pornstar Martini / Classic Gin&Tonic / Berry Gin&Tonic / Whiskey Sour / Moscow Mule / Spiced&Stormy / Sex on the Beach
Uiteraard ook alcoholvrije cocktails:
Virgen Mule / Floreale Spritz / 0% Mojito

Wij werken uitsluitend met premium A-kwaliteit producten en professioneel getraind personeel die een glimlach op het gezicht van uw bezoekers zullen toveren”

Kosten van een cocktailbar huren?

Optie A – Losse cocktailbar huren:
De huur van een mobiele cocktailbar inclusief alle benodigde materialen komt uit op een totaalprijs van € 175,- SHAKE IT hanteert daarbij de beste prijs/ kwaliteitsverhouding en adviseert u graag welke cocktailbar het beste aansluit bij uw (prive) feest of evenement.

Optie B – Geheel verzorgde, Cocktail catering:
De huur van een mobiele cocktailbar, personeel, alle dranken (A-merken), vers fruit, inclusief alle benodigdheden, bieden wij al aan vanaf € 495,- (50 cocktails) en wordt aangeboden door heel Nederland.

Optioneel: 
Bar-branding / Menukaart in huisstijl / Decoratie > Wij denken graag met je mee!

Vraag direct je offerte aan!

Kies jouw ideale bar!

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest ? Of wilt u een cocktailbar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft.

De 4 stappen naar een succesvol evenement/ feest:

1. Kies je barconcept (cocktail, koffie, etc.)
2. Kies je favoriete bar
3. Branding opties (bar/ menu)
4. Extra’s ? (bier, fris wijn, aankleding?)