Smoothiemaker inhuren

Een smoothiemaker inhuren voor uw evenement, beurs of  een andere gelegenheid? Met meer dan 40 vakmannen en vrouwen bent u bij Shake It aan het juiste adres! Ze zorgen voor een warm welkom en dit is voor u een mooi moment om met uw gasten en bezoekers in gesprek te gaan.

Hét personeel voor ‘the perfect serve’

Ons personeel heeft de opdracht om van uw event een beleving te maken. Ze zorgen voor uw bezoekers, serveren met een glimlach, ruimen tussendoor op en maken de perfecte smoothies!

Ons personeel draagt kleding passend bij het event. U kunt aangeven of de kleding casual, chique of anders moet zijn. De basis is een zwarte broek, wit overhemd, zwart strikje of stropdas en eventueel een schort. Een leuke extra optie is dat u de strikjes, stropdassen of bretels kunt aanpassen in de kleuren van uw huisstijl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kies jouw ideale bar!

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest ? Of wilt u een cocktailbar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft.

De 4 stappen naar een succesvol evenement/ feest:

1. Kies je barconcept (cocktail, koffie, etc.)
2. Kies je favoriete bar
3. Branding opties (bar/ menu)
4. Extra’s ? (bier, fris wijn, aankleding?)