Horeca personeel inhuren

Getraind personeel voor uw event

 

We hebben een groot team van getraind personeel voor u klaarstaan. Hostessen die uw bezoekers verwelkomen met een drankje, barista’s die de lekkerste koffie en thee bereiden. Barkeepers die snel en bekwaam schenken aan de bar. Cocktailshakers die de zon inschenken. En flairtenders, die van cocktailshaken echt een show maken. Wat u maar nodig heeft wij leveren het!

Hét personeel voor ‘the perfect serve’

Ons personeel heeft de opdracht om van uw event een beleving te maken. Ze zorgen voor uw bezoekers, serveren met een glimlach, ruimen tussendoor op en maken mooie koppen koffie, tappen biertjes met een fijne schuimkraag, schenken een goed glas wijn of shaken de perfecte cocktail.

Het moet natuurlijk lekker smaken, daarom schenken we de beste A-merken. Heeft u specifieke wensen of verzoeken? Dat is uiteraard vooraf bespreekbaar. Kortom; wij maken uw feest of evenement compleet!

Ons horecapersoneel ‘gekleed for the occasion’

Ons personeel draagt kleding passend bij het event. U kunt aangeven of de kleding casual, chique of anders moet zijn. De basis is een zwarte broek, wit overhemd, zwart strikje of stropdas en eventueel een schort. Een leuke extra optie is dat u de strikjes, stropdassen of bretels kunt aanpassen in de kleuren van uw huisstijl.

Wilt u een andere kledingstijl? Dat kan. Neem vooraf uw wensen met ons door en wij zorgen dat het mogelijk is.