Smoothie catering

Dé gezonde traktatie

Op elk evenement is frisdrank verkrijgbaar, bent u op zoek naar een originele, vrolijke verschijning op uw evenement of beurs? Dan bent u bij SHAKE IT aan het juiste adres, schenk een verfrissende smoothie! Het inhuren van een smoothiebar is dus een gegarandeerd succes. We werken uitsluitend met de beste en meest verse ingrediënten. U kiest de smoothiebar, wij serveren de smoothies. Een robuuste houten bar, een strakke bar of onze Bamboebar, welke bar past bij uw event? Wij hebben voor ieder budget een passende smoothiebar op locatie.

Deze dienst is inclusief:

  • Smoothiebar – naar keuze!
  • Professionele smoothiemaker
  • Smoothie menu
  • Alle benodigdheden: BIO disposables, BIO rietjes, BIO servertjes
  • Biologisch fruit/ sappen
  • Te boeken op uw gewenste dag/ tijdstip
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Gepersonaliseerde smoothies

We hebben een smoothie selectie gemaakt , onze favoriete top vijf smoothies. Dit is een selectie van unieke creaties die zorgen voor de ultieme smaakbeleving! Uiteraard is het mogelijk uw favoriete smaken door te geven zodat wij een unieke ”signature” smoothie voor uw evenement creëren, gebaseerd op de naam of kleur(en) van uw thema feest, de aard van het evenement of een specifieke nationaliteit. Deze smoothie kan als welkomst smoothie op uw feest/ evenement worden geserveerd!

Zichtbaar met de smoothiebar

U wilt natuurlijk goed zichtbaar zijn op het event. Daarom zijn onze bars op allerlei manieren aan te kleden met uw logo en bedrijfskleuren. Op de grote bars kunnen (grote) stickers. Bij de loungebar zijn de kleuren van de LED-verlichting aan te passen. En de kleine bars hebben krijtborden en frames om een boodschap op en in te plaatsen. Uw logo kan op de menukaart op de bar. En vergeet het logo op de smoothiebeker niet!

We hebben een team van ontwerpers klaar zitten, dat u kan helpen bij het vormgeven van allerlei uitingen. Wilt u dat we meedenken over zichtbaarheid tijdens uw event? Neem contact met ons op of stuur een bericht.

Ontdek welke smoothiebar bij uw event past!

Kies jouw ideale bar!

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest ? Of wilt u een cocktailbar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft.

De 4 stappen naar een succesvol evenement/ feest:

1. Kies je barconcept (cocktail, koffie, etc.)
2. Kies je favoriete bar
3. Branding opties (bar/ menu)
4. Extra’s ? (bier, fris wijn, aankleding?)