Catering gelegenheden

Smaakvolle barconcepten

Welke smaak past bij uw evenement? Wij hebben barconcepten voor koffie, ijskoffie, smoothies, juices, cocktails (met of zonder alcohol), gin tonics, champagne, bier, fris en wijn. Kortom voor ierder evenement, personeelsfeest of beurs een passend aanbod, van 20 tot 5000 personen.

Maak het spraakmakend!

Om een bedrijfsfeest, beurs of een privefeest te organiseren waar over wordt nagepraat, is maar één ding nodig; lef. Stap uit je comfortzone, neem creatieve specialisten in de arm en durf het personeelsevent te benaderen als een communicatie- of ‘intern marketing’ moment. Treed buiten de gebaande paden.

”Wij ontzorgen u van A tot Z”

Uniek & groot assortiment bars

Onze bars zijn modulair, wat betekent dat ze verder uitgebreid kunnen worden. Van een enkel persoons bar tot een grote beurstand tot een grote festival eilandbar. We hebben zelfs mobiele bars die door de zaal heen kunnen bewegen. Van een bedrijfsborrel of privéfeest tot concerten en festivals, Shake It heeft altijd een passende bar.

Gelegenheden op maat

Als u gebruik maakt van één van onze barconcepten, dan krijgt u de huur van de bar er gratis bij.​ We bieden barconcepten op maat. Grootte, smaak, aankleding, met of zonder personeel, zeg het maar. Er is heel veel mogelijk.