Champagnebar huren op locatie

Op zoek naar een stijlvolle en feestelijke champagnebar huren op locatie? Onze mobiele Champagnebar is te huren voor elke bijzondere gelegenheid in Nederland. Wij werken nauw samen met dé beste Champagne merken zoals Moet & Chandon, Veuve, Dom Perignon etc.

In onze stijlvolle Champagnebars schenken wij de best geselecteerde Champagnes en andere bubbels. Welke Champagne is uw favoriet?

Champagnebar huren op je feest!

Een bruiloft, feestje of evenement is pas echt compleet als er een Champagnebar aanwezig is. Bij SHAKE IT kunt u zo’n schitterende bar huren! Wij zorgen ervoor dat er een schitterende champagnebar op uw locatie staat met professioneel barpersoneel of een leuke hostess die tevens uw gasten kan ontvangen. Wij hebben met onze Champagnebars op al meer dan 1000 locaties gestaan en komen ook graag van uw feest een daverend succes maken. Vraag naar de mogelijkheden om de Champagne bar te branden zoals op de foto.

Bekijk hier onze assortiment Champagne bars!

Champagnebar op locatie

Bent u enthousiast geworden en wilt u een champagnebar huren? Vertel ons uw wensen en wij denken met u mee om er een spetterend feest van te maken. Twijfel dan niet om contact op te nemen, wij staan u zeer graag te woord!

Deze dienst is inclusief:

  • Champagnebar op locatie
  • Alle bars worden KOSTELOOS voorzien van branding!
  • Professionele bartender/ hostess
  • Premium Champagnes of Bubbels (wat is uw voorkeur?)
  • Chique Champagne flûtes
  • Te boeken op uw gewenste dag/ tijdstip!

Kies jouw ideale bar!

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest ? Of wilt u een cocktailbar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft.

De 4 stappen naar een succesvol evenement/ feest:

1. Kies je barconcept (cocktail, koffie, etc.)
2. Kies je favoriete bar
3. Branding opties (bar/ menu)
4. Extra’s ? (bier, fris wijn, aankleding?)