Cocktail Workshop shaken

Zelf leren hoe je je favoriete cocktail maakt? SHAKE IT biedt cocktail workshops aan op iedere gewenste locatie! Tijdens deze cocktail workshop leert u in 1,5 uur alle ins en outs van het cocktail shaken, waarbij gezelligheid en plezier bij ons hoog in het vaandel staan.

Een cocktail workshop biedt je de unieke kans om jezelf te transformeren in een professionele cocktailshaker, en onze service brengt deze opwindende ervaring direct naar jouw gekozen locatie. Onze cocktail workshop is zorgvuldig ontwikkeld om niet alleen informatief en leerzaam te zijn, maar ook om een ongeëvenaarde sfeer van plezier en entertainment te garanderen. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt met het mixen van drankjes, onze cocktail workshop is ontworpen om aan alle niveaus tegemoet te komen.

Door te kiezen voor onze cocktail workshop, duik je diep in de wereld van cocktailbereiding, leer je de fijne kneepjes van het vak, en krijg je de kans om te schitteren als een echte cocktailshaker!

”1,5 uur Shaken, Proeven & Fun”

 

Lees verder, in het  onderstaande >>

Wat leer je tijdens onze cocktail workshop?

Wij leiden tijdens onze cocktail workshop jou en jouw gezelschap op speelse wijze rond in de wereld van de cocktails, van klassiekers tot eigen creaties.

Met een focus op plezier, creativiteit en het delen van unieke ervaringen, zorgen onze deskundige instructeurs ervoor dat elke deelnemer zich een echte mixologist voelt. Ze begeleiden je stap voor stap door het proces, van het selecteren van de juiste tools tot het perfectioneren van je shake-techniek, zodat je aan het einde van de workshop in staat bent om indrukwekkende cocktails te creëren.

Onze mobiele cocktailworkshop is de perfecte activiteit voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenavonden, verjaardagen of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden. Het is een unieke manier om samen te komen, nieuwe vaardigheden te leren en vooral veel plezier te hebben. Neem contact met ons op en maak van jouw volgende evenement een memorabele cocktailervaring!

SHAKE IT = FUN 

 

 

Onze cocktail workshop is inclusief:

  • Volledig verzorgd!
  • Standaard duur: 1,5 uur/ verkorte versie = optioneel!
  • Enthousiaste uitleg over de geschiedenis van de cocktail
  • Dranken kennis en leuke weetjes
  • Uitleg cocktail gereedschappen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
  • Te boeken in heel Nederland!
#Samenwerking
#Teambuilding
#Netwerken
#Ontspanning
#Viering

Welke cocktails ga je zelf SHAKEN?

Er worden 3 cocktails gemaakt tijdens de cocktail workshop en gedronken.

Iedereen kiest zijn of haar favoriet en mag die zelf maken! 

  • Mojito
  • Sex on the Beach of Pornstar Martini
  • Cosmopolitan of  Whiskey Sour

Ben jij de BOB? Of hou je gewoon niet van alcohol? Uiteraard behoren ook de alcoholvrije cocktails tot de mogelijkheden!
v.a. € 34,50 p.p. / staffel-tarieven voor grote groepen = op aanvraag!

Vraag direct je offerte aan!