Koffie catering

Mobiele koffiebar huren met barista? SHAKE IT faciliteert diverse koffiebar concepten op locatie voor uw bedrijfsfeestbeurs of evenement. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van mobiele koffiebars met barista op iedere gewenste locatie in Europa. Voor ieder type budget of type event vindt u bij ons de passende all-in koffiebar concept inclusief barista dat u zoekt!

 

Deze dienst is inclusief: (all-in)

  • Koffiebar naar uw keuze – maak uw bar keuze!
  • Professionele & gecertificeerde barista’s
  • Koffie menu
  • Alle benodigdheden: BIO disposables, BIO rietjes, BIO servertjes, etc.
  • Te boeken op uw gewenste dag/ tijdstip
  • Ultieme beleving!

Professionele barista

Onze professionele barista’s zijn SCA gecertificeerd en behoren dus tot de TOP van Nederland, uiteraard kunt u onze barista service uitbreiden met een hostess op uw beursstand!

Duurzame en (h)eerlijke koffie

Onze 100% premium Arabica BIO espressobonen worden geteeld op plantages in Zuid-Amerika (Brazilië, Colombia en Guatemala) Ethiopie en Kenia. Om er zeker van te zijn dat onze koffie onder eerlijke omstandigheden wordt verbouwd, werken we samen met organisaties die zich hier dagelijks hard voor maken.

Lees meer

Diverse soorten koffiebars!

We hebben een ruime keuze in koffiebars, variërend van minibars tot luxe evenementenbars. Bepaal zelf welke type bar het beste past bij uw beurs of evenement. Laat deze geheel aanpassen naar uw huisstijl.

Customizen van uw koffiebar

Wij kunnen een mobiele koffiebar of een complete koffie catering geheel stylen naar uw wens, na een korte interne brainstorm kunnen wij geheel kosteloos voor u een concept op maat aanbieden. Hierbij een aantal voorbeelden:​

Kies jouw ideale bar!

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest ? Of wilt u een cocktailbar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft.

De 4 stappen naar een succesvol evenement/ feest:

1. Kies je barconcept (cocktail, koffie, etc.)
2. Kies je favoriete bar
3. Branding opties (bar/ menu)
4. Extra’s ? (bier, fris wijn, aankleding?)