Bekijk alle barconcepten

Welke smaak past bij uw evenement? Wij hebben barconcepten voor koffie, ijskoffie, smoothies, juices, cocktails (met of zonder alcohol), gin tonics, champagne, bier, fris en wijn. Kortom voor ierder evenement, personeelsfeest of beurs een passend aanbod, van 20 tot 5000 personen.

12
Jaar ervaring
40
Professionele cocktailshakers
3210
Evenementen gehad
8591
Cocktails gemaakt

Smaakvolle barconcepten én de beste producten!

Binnen onze verschillende barconcepten serveren wij naast de bar de beste premium merken, verse producten, biologisch fruit en verantwoorde koffie en thee. Elk barconcept is uit te breiden met persoonlijke branding. Ieder barconcept is maatwerk.

”Biologisch, Fairtrade & de beste A-merken”

Wat doen wij precies?

Wij zijn partner van tientallen evenementen bureaus en locaties in het gehele land, maar geregeld worden wij ook rechtstreeks benaderd door bedrijven die een personeelsfeest willen organiseren waar wij zorgen voor een totaal-beleving.

Maak het spraakmakend!

Om een bedrijfsfeest, beurs of een privefeest te organiseren waar over wordt nagepraat, is maar één ding nodig; lef. Stap uit je comfortzone, neem creatieve specialisten in de arm en durf het personeelsevent te benaderen als een communicatie- of ‘intern marketing’ moment. Treed buiten de gebaande paden. Wij ontzorgen u hierin van A tot Z!

Barconcepten op maat

Als u gebruik maakt van één van onze barconcepten, dan krijgt u de huur van de bar er gratis bij.​ Wij bieden barconcepten op maat. Grootte, smaak, aankleding, met of zonder personeel, zeg het maar. Er is heel veel mogelijk.