Over ons

 

Welkom bij SHAKE IT !
“Waar elk drankje een verhaal deelt”

In april 2013 werd een visie werkelijkheid. Dennis Poland, een pionier met passie voor perfectie in de horeca, Dennis zag een unieke kans in de dynamische wereld van evenementen. Met een duidelijke missie om elk evenement onvergetelijk te maken, richtte hij SHAKE IT op. Vandaag de dag staat SHAKE IT synoniem voor kwaliteit, innovatie, en ongeëvenaarde service. “Mogen wij bijdragen aan het succes van uw evenement?” is niet alleen onze vraag aan u; het is de kern van alles wat we doen !

Ons Aanbod

”Voor ieder event het juiste barconcept”

Of het nu gaat om een intiem samenzijn of een grootschalig evenement, SHAKE IT biedt een barbeleving die naadloos aansluit bij uw behoeften. Onze selectie omvat koffie, cocktails, smoothies, bier, champagne, en meer. Elk drankje dat we serveren, is een belofte van onvergetelijke momenten.

”Meer dan 13 jaar ervaring”

 

Team SHAKE IT

Met meer dan 45 professionele collega’s, van barista’s tot cocktailshakers en bartenders tot hostessen, vormt ons team de ruggengraat van onze dienstverlening. Hun expertise, passie, en toewijding verzekeren dat elk evenement met SHAKE IT speciaal is, wij werken op jouw feest, alsof het ons eigen feest is!

Modulaire Bars, Uniek in ieder zijn soort

Kies uit onze 80 modulaire bars voor een flexibele en stijlvolle setting die bij elk evenement past. Perfect voor bedrijfsbranding, onze bars zorgen dat uw merk in de schijnwerpers staat.

”Wij werken op jouw feest, alsof het ons eigen feest is!”

 

Onze Belofte aan U

Bij SHAKE IT geloven we dat elk detail telt. Ons doel is om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen.

Welkom in de wereld van SHAKE IT 

”Waar uw evenement begint met een droom en eindigt met onvergetelijke herinneringen”

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. Uw evenement succesvol maken is ons doel, en samen werken we naar dit succes toe.

Team SHAKE IT !

 

Wat onze klanten zeggen

Heerlijke cocktails!

Super middag gehad op de zaak, heerlijke alcoholvrije cocktails en geweldige service!
Tot de volgende keer.

Professioneel, meedenkend, prettige personen. Smoothies heerlijk!! Prima zaken mee te doen, en waar voor je geld. 5 sterren!

Top georganiseerd! Tot snel.

Voor herhaling vatbaar

Wij hadden voor de start van een groot project een Smoothiebar gehuurd. Was een groot succes! Goed telefonisch contact, denken met je mee. Ter plekke ook heel flexibel. Leuk personeel, zeker een aanrader en zal zeker niet de laatste keer zijn dat we wat gaan doen met Shake-it.

Plan al jaren evenementen in bij Shake-it en ben elke keer zeer tevreden over de professionaliteit en de kwaliteit.

We hebben als viering van onze mijlpalen een barista onsite besteld. Binnen een paar telefoontjes kon dit gelukkig snel geregeld worden Die morgen stond inderdaad een gezellig koffiebar op onze werkvloer.

Super flexibel in het voortraject Vragen door naar doel en thema en spelen hier op in met de cocktails. Op de dag zelf een leuke vlotte barman die met veel enthousiaste aan de slag ging. Erg leuk!

Wij werken al jaren met SHAKE IT voor de uitvoering tijdens de ArenA concerten,

Shake-it heeft het super goed gedaan. De juice is goed bevallen en ook zag het er allemaal netjes en goed uit. Top ervaring

Zeer goede ervaring met de Shake-it. Wij hebben bij hun de Bamboe bar gehuurd om zo een beetje extra aan onze beursstand te geven. Een leuk en uniek concept.

Super mooie uitstraling van zowel de bars als de website Echt een top bedrijf. Ik heb hier nu 6x een koffiebar gehuurd met een barista, in 1 woord: GE-WEL-DIG!

  Veel gestelde vragen

 • Werken jullie met echte cocktailshakers?

  Zonder meer, onze 80 cocktailshakers hebben hun vaardigheden bewezen door met succes meerdere trainingen te voltooien voordat zij ingezet worden voor onze diensten. Ze bezitten een ware passie voor cocktails, welke zij met veel enthousiasme overbrengen op uw gasten of bezoekers. De professionaliteit van onze cocktailshakers waarborgen we door hen voortdurend trainingen te laten volgen bij onze eigen SHAKE IT Academy.

 • Wat zijn de afmetingen van de bier, fris & wijn bars?

  De afmetingen van onze barmeubels variëren. Onze grootste mobiele bar meet 2 meter bij 0,80 meter in zijn transportconfiguratie. Alle mobiele bars zijn ontworpen om door een standaard deuropening van 0,85 meter te passen. Mocht u twijfelen of de bar een bepaalde draai kan maken of in de lift past, adviseren wij u dit bij uw boeking aan te geven. Op basis van deze informatie kunnen we bepalen welke bier, frisdrank, en wijnbar het beste past bij uw evenement. Een gereserveerde vloeroppervlakte van minimaal 2,5 meter breed en 2 meter diep per bar zorgt ervoor dat u voldoende ruimte heeft voor een soepele service

 • Wat kost het om een mobiele cocktailbar te huren?

  Bij ons huurt u mobiele cocktailbars tegen zeer concurrerende tarieven, waarbij we streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding in heel Nederland. Bent u benieuwd welke bar het beste aansluit bij uw evenement? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. De huurprijs voor een mobiele cocktailbar, inclusief deskundig personeel en alle benodigde materialen, bedraagt € 495,- voor een compleet verzorgde ervaring.

 • Wat zijn de afmetingen van de cocktailbars?

  De afmetingen van onze barmeubels variëren; de grootste bar meet 2 meter bij 0,82 meter in de transportconfiguratie. Alle mobiele cocktailbars zijn ontworpen om door een standaard deuropening van 0,85 meter te passen. Onze cocktailbars, variërend in grootte van 1 tot 2 meter, kunnen aan elkaar gekoppeld worden om een extra grote bar te creëren. Mocht u twijfelen of een bar een bepaalde draai kan maken of in de lift past, verzoeken wij u dit bij uw reservering aan te geven. Zo kunnen wij samen met u bepalen welke bar het beste past bij uw evenement.

  Om te garanderen dat de bar naadloos in uw evenement past, adviseren wij een vloeroppervlakte van minimaal 2,5 meter breed en 2 meter diep per bar te reserveren.

 • Hoeveel koffies maakt de barista per uur?

  Onze deskundige barista’s kunnen tot 100 kopjes koffie en thee per uur per persoon bereiden, inclusief cappuccino’s met ‘latte art’. Hoewel we in de praktijk soms meer dan 100 kopjes per uur bereiden, kiezen we ervoor ons hier niet op vast te leggen. Door bewust onder onze maximale capaciteit te werken, zorgen we ervoor dat we elke gast de nodige aandacht kunnen schenken. Indien u een hogere productie per uur wenst, kunnen wij een extra barista inschakelen om aan uw behoeften te voldoen.