Barista inhuren

Onze missie is om van iedere ‘standaard’ koffie een ware beleving te creëren! Een barista inhuren draagt bij aan een maximaal rendement uit uw beursstand of congres én biedt iets extra’s aan uw potentiële klanten. Onze barista zorgt namelijk voor een warm welkom en dit is voor u een mooi moment met uw gasten en bezoekers in gesprek te gaan. Wij worden geregeld ingehuurd bij onze opdrachtgevers in het binnen/ buiten -land. Waarom?

Waarmee onderscheiden wij ons?

  • Onze barista’s zorgen letterlijk voor een warm welkom!
  • SCAE gecertificeerd
  • Representatief & Pro-acties
  • Minimaal HBO opgeleid
  • UIiteraard helpen wij jullie ook met alle andere bijkomende werkzaamheden
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Barista huren i.c.m. een koffiebar

Wilt u compleet ontzorgd worden op uw beurs of evenement? Kies er dan voor om gebruik te maken van onze koffie catering! Het huren van een koffie catering inclusief professionele barista geniet vele voordelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw koffiebar concept compleet te stijlen in uw eigen huisstijl! Kijk voor meer informatie over het het huren van een koffiebar eens naar ons aanbod: koffiebar in eigen thema of koffiebar maatwerk. U kunt dus een barista huren met daarbij een compleet koffieconcept dan aansluit bij al uw wensen.

Extra beleving!

Een goede kop koffie staat voor een warm welkom en zorgt voor een extra beleving! Professionaliteit, een snelle en nette service en het meedenken over uw event behoren tot onze kwaliteiten! Een Barista huren bij Shake It betekent altijd dat u op een SCAE gecertificeerde Barista kunt rekenen welke representatief en proactief te werk gaat. Daarnaast stralen onze Barista’s plezier uit en gaan zij met liefde voor het vak te werk. Zo vertellen ze u graag over de verschillende koffie technieken en maken ze door middel van Latte Art de meest unieke en heerlijke koffies!

Vraag direct een gratis offerte aan!

Kies jouw ideale bar!

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest ? Of wilt u een cocktailbar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft.

De 4 stappen naar een succesvol evenement/ feest:

1. Kies je barconcept (cocktail, koffie, etc.)
2. Kies je favoriete bar
3. Branding opties (bar/ menu)
4. Extra’s ? (bier, fris wijn, aankleding?)