Cocktailshaker inhuren

Wij zijn gespecialiseerd in feesten van alle formaten. Van een klein privefeest, personeelsfeest tot een groot evenement of outdoor festival, niets is te gek. Onze professionele cocktailshakers zijn uw visitekaartje op uw evenement, een glimlach op het gezicht van uw bezoeker toveren is waar onze cocktailshaker voor staan. Een goede cocktailshaker is stressbestendig en staat voor een snelle & nette service. Wij worden geregeled ingehuurd bij onze opdrachtgevers in het binnen/ buiten -land. Waarom?

Waarmee onderscheiden wij ons?

  • Onze cocktailshakers zorgen voor de nodige entertainment!
  • ‘BOLS Bartending Academy’ gecertificeerd
  • Representatief & Pro-acties
  • Minimaal HBO opgeleid
  • UIiteraard helpen wij jullie ook met alle andere bijkomende werkzaamheden! (bv. het bier, fris & wijn uitschenken)
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat is een cocktailshaker?

Zoals je wellicht kan lezen zijn cocktails onze passie en proberen wij van ieder feest een waar spectakel te maken. Onze cocktailshakers zijn allemaal opgeleid bij de BOLS Bartending Academy’ in Amsterdam en worden daar ook geregeld bij geschoold om up-to-date te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Onze cocktailshakers hebben als basis minimaal 5 jaar bar ervaring en gaan zich vervolgens specialiseren in het bereiden van de beste cocktails. Alle trend, specials en klassiekers komen bij ons voorbij!

Wat kost een cocktailshaker huren?

Wij bieden onze cocktailpakket (all-in) de huur van een mobiele cocktailbar, alle dranken (A-merken), vers fruit, inclusief alle benodigdheden, bieden wij al aan vanaf € 455,- (50 cocktails) en wordt aangeboden door heel Nederland. Hierbij zijn de op/ af-bouw kosten inbegrepen. Uiteraard kan je bij ons ook een cocktailshaker los inhuren als je wellicht zelf over een bar beschikt?

Vraag direct een gratis offerte aan!

Kies jouw ideale bar!

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest ? Of wilt u een cocktailbar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft.

De 4 stappen naar een succesvol evenement/ feest:

1. Kies je barconcept (cocktail, koffie, etc.)
2. Kies je favoriete bar
3. Branding opties (bar/ menu)
4. Extra’s ? (bier, fris wijn, aankleding?)