Cocktailshaker Inhuren

Op zoek naar de perfecte toevoeging aan uw evenement? Door een professionele cocktailshaker in te huren, tilt u de ervaring van uw gasten naar een hoger niveau. Of het nu gaat om een knus privéfeest, een energiek personeelsfeest, of het meest indrukwekkende outdoor festival, onze service in het inhuren van cocktailshakers maakt elk evenement bijzonder.

Het inhuren van een cocktailshaker bij ons betekent dat u kiest voor kwaliteit en professionaliteit. Onze cocktailshakers zijn niet alleen het visitekaartje van uw evenement, maar zorgen ook voor een onvergetelijke beleving bij elke bezoeker. Met een glimlach en vakmanschap toveren zij moeiteloos de meest verfijnde cocktails voor uw gasten.

LEES VERDER, in onderstaande >>

Waarmee onderscheiden wij ons?
Waarom een cocktailshaker inhuren?

  • Onze cocktailshakers zorgen voor de nodige entertainment!
  • ‘BOLS Bartending Academy’ gecertificeerd
  • Representatief & Pro-acties
  • Minimaal HBO opgeleid
  • Uiteraard helpen wij jullie ook met alle andere bijkomende werkzaamheden! (bv. het bier, fris & wijn uitschenken)

Waarom een cocktailshaker inhuren via ons?
Elke cocktailshaker in ons team blinkt uit in stressbestendigheid, snelheid en netheid, en staat garant voor een service die uw verwachtingen overtreft. Of uw evenement nu plaatsvindt in het binnen- of buitenland, onze cocktailshakers zijn flexibel en klaar om uw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat is een cocktailshaker?

Zoals je wellicht kan lezen zijn cocktails onze passie en proberen wij van ieder feest een waar spectakel te maken. Onze cocktailshakers zijn allemaal opgeleid bij de BOLS Bartending Academy’ in Amsterdam en worden daar ook geregeld bij geschoold om up-to-date te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Onze cocktailshakers hebben als basis minimaal 5 jaar bar ervaring en gaan zich vervolgens specialiseren in het bereiden van de beste cocktails. Alle trend, specials en klassiekers komen bij ons voorbij!

Laat ons de zorg voor uw bartending behoeften overnemen. Met onze ervaren cocktailshakers bent u verzekerd van een snelle, nette, en vooral spectaculaire service.

Neem vandaag nog contact met ons op om een cocktailshaker te inhuren die uw evenement onvergetelijk maakt!

Wat kost een cocktailshaker inhuren?

”Wat kost een cocktailshaker inhuren?”
Is een vraag die velen zich stellen bij de planning van een evenement dat een speciale toets vereist. De zoektocht naar de perfecte toevoeging aan uw feest of evenement kan eindigen met ons aanbod van een all-in cocktailpakket, inclusief de huur van een mobiele cocktailbar. Vanaf slechts € 455,- bieden wij een pakket aan dat 50 cocktails omvat, compleet met A-merk dranken, vers fruit, en alle benodigde benodigdheden. Dit aanbod is beschikbaar door heel Nederland en omvat zowel de op- als af-bouwkosten.

Maar wat als u al in het bezit bent van een bar en enkel de expertise van een professionele cocktailshaker nodig heeft? Ook dan bieden wij een oplossing. Het inhuren van een cocktailshaker via ons service is gemakkelijker dan ooit en biedt een naadloze ervaring van begin tot eind. Wij nemen alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: het creëren van onvergetelijke momenten voor uw gasten. Dit is vanaf € 45,- euro per uur, wij maken graag een offerte op maat voor u!

Vraag direct een gratis offerte aan!

Kies jouw ideale bar!

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest ? Of wilt u een cocktailbar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft.

De 4 stappen naar een succesvol evenement/ feest:

1. Kies je barconcept (cocktail, koffie, etc.)
2. Kies je favoriete bar
3. Branding opties (bar/ menu)
4. Extra’s ? (bier, fris wijn, aankleding?)