Alcoholvrije cocktailbar huren?

Bent u op zoek naar de perfecte toevoeging aan uw privéfeest, bedrijfsborrel, beurs of evenement? Overweeg dan het huren van een alcoholvrije cocktailbar om uw gelegenheid een uniek en stijlvol tintje te geven. Bij SHAKE IT begrijpen we dat de vraag naar kwalitatieve, alcoholvrije alternatieven steeds groter wordt. Daarom bieden wij een uitgebreide service voor het huren van een alcoholvrije cocktailbar, waarmee we naadloos aansluiten op uw specifieke wensen en behoeften.

Met meer dan 13 jaar ervaring in de branche onderscheiden wij ons door onze expertise en het vermogen om elke gelegenheid om te toveren in een onvergetelijk evenement. Onze alcoholvrije 0% cocktailbar service is niet alleen een gezond en inclusief alternatief, maar ook een gesprekstarter en een visueel spektakel dat bijdraagt aan de sfeer van uw event.

Het huren van een alcoholvrije cocktailbar bij SHAKE IT betekent kiezen voor professionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit. Onze ervaren bartenders bereiden ter plekke de meest verfijnde en smaakvolle alcoholvrije cocktails, gebruikmakend van verse ingrediënten en innovatieve recepten. Wij garanderen een vlotte en stijlvolle service die uw gasten zal verrassen en verfrissen.

Alcoholvrije cocktailbar op locatie

Op zoek naar een unieke draai voor uw evenement? Overweeg dan het huren van een alcoholvrije cocktailbar, een fantastische keuze die gegarandeerd indruk maakt op uw gasten. Bij ons staat innovatie voorop, daarom bieden wij naast onze traditionele cocktailcatering ook de optie aan om een volledig alcoholvrije cocktailbar te huren. Deze service biedt een uitgebreid assortiment van verfijnde mocktails, bereid met dezelfde professionaliteit en passie als onze alcoholhoudende dranken.

Wanneer u kiest voor een alcoholvrije cocktailbar huren, krijgt u toegang tot onze opvallende mobiele bars die een vleugje klasse toevoegen aan elke gelegenheid. Het verschil? Geen enkele fles alcohol passeert de bar. In plaats daarvan ligt de focus op onze bijzondere selectie van mocktails – elk zorgvuldig samengesteld om een overheerlijke ervaring te bieden die niets inlevert op smaak of presentatie.

Deze dienst is inclusief:

  • Cocktailbar – naar keuze!
  • Professionele cocktailshaker
  • Alcoholvrije cocktailmenu
  • Alle benodigdheden: glaswerk, BIO rietjes, BIO servetjes, etc.
  • Dé beste premium siropen & vers fruit
  • Chique cocktailglazen
  • Te boeken op uw gewenste dag/ tijdstip

Cocktails zonder alcohol voor evenementen

In een wereld waar gezondheid en inclusiviteit steeds belangrijker worden, groeit de populariteit van cocktails zonder alcohol gestaag. De trend van alcoholvrije dranken krijgt een extra boost door initiatieven zoals de NIX>18 campagne, die jongeren onder de 18 jaar aanmoedigt om geen alcohol te drinken. Maar de interesse in alcoholvrije opties strekt zich uit verder dan alleen jongeren. Of het nu gaat om persoonlijke keuzes vanwege geloofsovertuigingen, zwangerschap, of de noodzaak om veilig thuis te kunnen komen, er is een groeiende vraag naar kwalitatieve, alcoholvrije alternatieven.

Onze alcoholvrije cocktailbar brengt de kunst van het mixen van mocktails naar een hoger niveau, met een breed scala aan smaken die even divers en verfijnd zijn als traditionele alcoholvrije cocktails.

Wanneer u besluit om een alcoholvrije cocktailbar te huren, kiest u voor een ervaring die iedereen kan waarderen. Ons team van professionele mixologen staat klaar om uw gasten te verrassen met creatieve en heerlijke cocktails zonder alcohol. Van fruitige en verfrissende drankjes tot complexe en kruidige creaties, wij hebben alles in huis om uw evenement onvergetelijk te maken.

Bent u benieuwd wat een alcoholvrije cocktailbar kan toevoegen aan uw evenement?

Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en hoe wij samen een ervaring kunnen creëren die past bij uw wensen en die van uw gasten. Kies voor het huren van een alcoholvrije cocktailbar en maak uw evenement toegankelijk, inclusief en onvergetelijk voor iedereen.

Creëer Een Uniek Alcoholvrij Cocktailmenu voor Uw Evenement

Verhef uw evenement met een op maat gemaakt 0% cocktailmenu!

Bij het huren van onze alcoholvrije cocktailbar voegen wij optioneel (v.a. € 27,50) een persoonlijke touch toe: een unieke signature mocktail, afgestemd op uw thema, huisstijl, of bedrijfslogo. Deze speciale toevoeging maakt uw feest of evenement onvergetelijk en uniek. Laat ons uw favoriete smaken weten en wij zorgen voor de rest.

Kies jouw ideale bar!

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest ? Of wilt u een cocktailbar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft.

De 4 stappen naar een succesvol evenement/ feest:

1. Kies je barconcept (cocktail, koffie, etc.)
2. Kies je favoriete bar
3. Branding opties (bar/ menu)
4. Extra’s ? (bier, fris wijn, aankleding?)