• cocktailbar huren (losse bar)

Cocktailbar huren

Mobiele cocktailbar huren?

Wilt u een cocktailbar huren voor uw feest aan huis of bedrijfsfeest? Dan bent u bij SHAKE IT aan het juiste adres!

SHAKE IT is uw leverancier voor de cocktailbar die u zoekt in iedere denkbare stijl; Neutraal, Chique, Robuust, Industrieel, Vintage of Landelijk.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van mobiele cocktailbar verhuur op iedere gewenste locatie in Nederland & België. Voor iedere budget vindt u bij ons een passende cocktailbar. Wij denken namelijk graag met u mee over een oplossing die bij uw wensen aansluit. Ook stellen wij u graag voor aan onze professionele cocktailshakers welke een glimlach op het gezicht van uw bezoekers zullen toveren! Een cocktailbar huren bij SHAKE IT staat gelijk aan een unieke ervaring!

'Chique, Robuust, Industrieel, Vintage of Landelijk''
cocktailbar huren (losse bar)

 

cocktailbar huren (losse bar)

Waarom onze cocktailbar huren?

Kies zelf welke cocktailbar het beste aansluit bij uw wensen. Wij kunnen voor u een cocktailbar creëren in de look and feel van uw feest of evenement. We beschikken over meer dan 80 cocktailbars; van een mini bar voor in de tuin tot de grote evenementenbars & beurs bars, die inzetbaar zijn bij al onze barconcepten.

 

Wat kost een cocktailbar huren?

De huur van een mobiele cocktailbar inclusief alle benodigde materialen komt uit op een totaalprijs van €175,- SHAKE IT hanteert daarbij de beste prijs/ kwaliteitsverhouding en adviseert u graag welke cocktailbar het beste aansluit bij uw (prive) feest of evenement.

De huur van een mobiele cocktailbar, personeel, alle dranken (A-merken), vers fruit, inclusief alle benodigdheden, bieden wij al aan vanaf € 495- (50 cocktails) en wordt aangeboden door heel Nederland. 

Of kiest u voor een totaaloplossing?

 

Zoals u kunt lezen bieden wij veel verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u ervoor kiezen om een losse cocktailbar te huren, maar graag gaan wij met u in gesprek voor het aanbieden van een totaaloplossing! In dat geval hoeft u verder niks te regelen en nemen wij u alles uit handen! Een cocktailbar huren bij SHAKE IT staat zonder meer gelijk aan een onvergetelijk feest.
v.a. € 490,- / 50 cocktails (bar, personeel, drank & alle benodigdheden)

 Leer mees over onze 'all-in cocktail catering' >>
 

Heb je vragen zoals?

  • Hoeveel cocktails worden er gedronken per persoon?
  • Wat moet ik zelf regelen?
  • Welke cocktails schenken jullie? Hoeveel moet ik er afnemen?
  • Hoe werkt dat precies? betaal je per cocktail of een vast bedrag?


Wij beantwoorden hier meer en deel van de vragen >>

 
cocktailbar huren (losse bar)

 

FAQ/ OFFERTE AANVRAGEN: LOSSE COCKTAILBAR

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

FAQ pagina - lees meer

Bent u enthousiast geworden?
Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of bel ons!

Vraag direct een GRATIS offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.