• Cocktails

Cocktailbar huren

Cocktailbar huren op locatie

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest ? Of wilt u een cocktailbar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft. Zo kunt u een cocktailbar huren voor iedere gewenste locatie in Nederland & Belgie.

Heeft u een minder ruim budget? Wij bieden voor ieder budget een passende cocktailbar aan op locatie! 

 

Deze dienst is inclusief

Onze cocktailbar huren is inclusief: (all-in)

  • Cocktailbar - naar keuze!
  • Professionele cocktailshaker
  • Cocktailmenu (gepersonaliseerd)
  • Alle benodigdheden: glaswerk, BIO rietjes, BIO servertjes, etc.
  • Dé beste premium dranken & vers fruit
  • Chique cocktailglazen
  • Te boeken op uw gewenste dag/ tijdstip
Cocktails

Wij personaliseren iedere menukaart in uw huisstijl!

Feestelijke cocktailbar op locatie

Cocktailbar verhuur is onze passie en hier zijn wij trots op! Daarom zult u bij ons de allerbeste en leukste ervaringen beleven! Immers, met elke soort cocktailbar op locatie is het feest! Wij vinden het belangrijk enkel verse biologische producten te gebruiken, de beste A-merk dranken én de mooiste cocktailbars. Hierbij creëert SHAKE IT een ware beleving!
 

Waarmee onderscheiden wij ons?

Onze cocktails zijn zowel met als zonder alcohol verkrijgbaar, wij vinden het belangrijk u meer dan tevreden te maken en daarbij is een cocktailbar op locatie onze eerste stap. Wij onderscheiden ons in de markt door onze bar concepten kosteloos te branden, hierbij kunnen wij d.m.v. een sticker uw bedrijfslogo of leuke tekst op de bar plakken, tevens kan deze huisstlijl doorgetrokken worden in onze cocktailmenukaart. 

Mobiele cocktailbar 

Bij verschillende locaties passen natuurlijk verschillende thema’s en stijlen zoals Neutraalchiquerobuustindustrieelvintage of landelijk: het kan allemaal. Van een minibar tot de grote evenementen bars of beurs bar, een perfectecocktailbar huren doet u hier!
 

Welke cocktails maken wij bij onze cocktailbar verhuur?

We zijn namelijk niet alleen gek op het drinken van cocktaills, maar het maken van cocktails vinden we nog véél leuker. Zo zijn wij gek op de MargharithaMojitoSex on the Beach en de Caipiroska. Maar ook de June BugDewar’s Sour 12Y en de Gin Tonic mogen niet ontbreken!

Wij werken uitsluitend met A-merk dranken, vers fruit en de beste ingredienten. Onze perfect serve cocktailglazen, schitterende bars en professionele cocktailshaker zorgen voor dé ultieme cocktail beleving!
 

Alcoholvrije opties

Daarnaast bieden wij ook een groot aantal alcoholvrije cocktails aan. Denk hierbij aan de Virgin Mojito, Moscow Mule, Gin & Tonic. Alcoholvrij en toch echt genieten!


Bekijk hier alvast uw favoriete cocktailbar en maak uw keuze >>

Cocktails

Vraag naar ons nieuwe 2020 cocktailmenu!
(tevens voor te proeven in onze bovenstaande showroom)

Offerte: Cocktails (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk onze menukaartOntmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.