Cocktailcatering op locatie

Feestelijke cocktailbar op locatie

Als er iets zonnig en feestelijk is, dan zijn het cocktails. Met of zonder alcohol, maar in ieder geval met verse en biologische producten. En de beste merken drank. Binnen dit concept zijn meerdere bars te huur, met verschillende mogelijkheden om ze aan te kleden zodat uw merk goed zichtbaar is. Welke bar past bij uw event?

Bekijk onze verschillende barconcepten »

 

Perfect serve en beleving

Onze bartenders serveren de cocktails in mooi glaswerk en mixen met de beste merken. Wil je nog meer show, huur dan onze flair bartenders in. Zij maken een show van cocktailshaken, met vliegende flessen en andere trucs. Een exotische beleving aan de bar waar mensen zeker voor blijven staan!

Ontdek welk personeel u kunt inhuren »

 

Cocktails
Cocktails

Cocktails voor iedereen

We serveren de lekkerste cocktails voor iedereen. Uiteraard de Margaritha, Mojito en Sex on the Beach. Maar ook de Caipiroska, June Bug en Dewar’s Sour 12Y en desgewenst een Gin Tonic. De alcoholvrije varianten zijn de Virgin Mojito, Virgin Sex on the Beach en Moscow Mule. Met ijskoud crushed ijs, verse yoghurt, vers sap en exotisch, biologisch fruit.

 

Offerte: Cocktails (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk onze menukaartOntmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.