• Cocktails

Cocktailbar huren

Cocktailbar huren op locatie

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest ? Of wilt u een cocktailbar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft.

U kunt een cocktailbar huren voor iedere gewenste locatie in Nederland & Belgie. Heeft u een minder ruim budget? Wij bieden voor ieder budget een passende cocktailbar aan op locatie! 
 

Deze dienst is inclusief:

 • Cocktailbar - naar keuze!
 • Alle bars worden KOSTELOOS voorzien van branding!
 • Professionele cocktailshaker
 • Cocktailmenu 
 • Alle benodigdheden: glaswerk, BIO rietjes, BIO servertjes, etc.
 • Dé beste premium dranken & vers fruit
 • Chique cocktailglazen
 • Te boeken op uw gewenste dag/ tijdstip
Cocktails

Cocktailbar huren? met of zonder personeel!

Cocktails

Wij personaliseren iedere menukaart ''You Name It/ We Shake It'' 

Mobiele cocktailbar 


Bij verschillende locaties passen natuurlijk verschillende thema’s en stijlen zoals Neutraal, chique, robuust, industrieel, vintage of landelijk: het kan allemaal. Van een minibar tot de grote evenementen bars of beurs bar, een perfecte cocktailbar huren doet u hier!
 

Welke cocktails maken wij bij onze cocktailbar verhuur?


We zijn namelijk niet alleen gek op het drinken van cocktaills, maar het maken van cocktails vinden we nog véél leuker. Zo zijn wij gek op de Margharitha, Mojito, Sex on the Beach en de Caipiroska. Maar ook de June Bug, Dewar’s Sour 12Y en de Gin Tonic mogen niet ontbreken!

Wij werken uitsluitend met A-merk dranken, vers fruit en de beste ingredienten. Onze perfect serve cocktailglazen, schitterende bars en professionele cocktailshaker zorgen voor dé ultieme cocktail beleving!

Waarmee onderscheiden wij ons?


Onze cocktails zijn zowel met als zonder alcohol verkrijgbaar, wij vinden het belangrijk u meer dan tevreden te maken en daarbij is een cocktailbar op locatie onze eerste stap. Wij onderscheiden ons in de markt door onze bar concepten kosteloos te branden, hierbij kunnen wij d.m.v. een sticker uw bedrijfslogo of leuke tekst op de bar plakken, tevens kan deze huisstlijl doorgetrokken worden in onze cocktailmenukaart. 
 

Feestelijke cocktailbar op locatie

Cocktailbar verhuur is onze passie en hier zijn wij trots op! Daarom zult u bij ons de allerbeste en leukste ervaringen beleven! Immers, met elke soort cocktailbar op locatie is het feest! Wij vinden het belangrijk enkel verse biologische producten te gebruiken, de beste A-merk dranken én de mooiste cocktailbars. Hierbij creëert SHAKE IT een ware beleving!
 

Heb je vragen zoals?

 • Hoeveel cocktails worden er gedronken per persoon?
 • Wat moet ik zelf regelen?
 • Welke cocktails schenken jullie? Hoeveel moet ik er afnemen?
 • Hoe werkt dat precies? betaal je per cocktail of een vast bedrag?
 • Hoe gaan jullie om met het onderwerp duurzaamheid?


Wij beantwoorden hier meer en deel van de vragen >>

Cocktails

Vraag naar ons nieuwe 2021/ 2022 cocktailmenu!
(tevens voor te proeven in onze bovenstaande showroom)

FAQ/ OFFERTE AANVRAGEN: COCKTAILS

Heb je vragen? Lees hier de meest gestelde vragen!

FAQ pagina - lees meer

Bent u enthousiast geworden?
Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of bel ons!

Vraag direct een GRATIS offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.