• Cocktails

Cocktailbar huren

Cocktailbar huren op locatie

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest of event? Of wilt u een cocktailbar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft. Zo kunt u een cocktailbar huren voor iedere gewenste locatie in Europa. Heeft u een minder ruim budget? Wij bieden voor ieder budget een passende cocktailbar op locatie! Ook voor een leuk personeelsfeest of gezellige bedrijfsborrel kunt u bij ons een mobiele cocktailbar huren! Daarbij kunt u natuurlijk altijd een cocktailbar huren zonder personeel!

 

Deze dienst is inclusief

Onze cocktailbar huren is inclusief: (all-in)

  • Cocktailbar - naar keuze!
  • Professionele cocktailshaker
  • Cocktailmenu (gepersonaliseerd)
  • Alle benodigdheden: glaswerk, BIO rietjes, BIO servertjes, etc.
  • Dé beste premium dranken & vers fruit
  • Chique cocktailglazen
  • Te boeken op uw gewenste dag/ tijdstip
     

Bekijk hier alvast uw favoriete cocktailbar en maak uw keuze >>

Cocktails

Onze cocktail impressie - vers - biologisch - dé beste dranken merken!

Cocktails

Cocktailbar op locatie (gepersonaliseerd) - voor HP @ RAI Amsterdam

Feestelijke cocktailbar op locatie

Cocktailbar verhuur is onze passie en hier zijn wij trots op! Daarom zult u bij ons de allerbeste en leukste ervaringen beleven! Immers, met elke soort cocktailbar op locatie is het feest! Wij het belangrijk enkel verse biologische producten te gebruiken. In combinatie met de beste merken drank creëert SHAKE IT een ware beleving!

Onze cocktails zijn zowel met als zonder alcohol verkrijgbaar, wij vinden het belangrijk u meer dan tevreden te maken en daarbij is een cocktailbar op locatie onze eerste stap. Wilt u meer dan een alleen een cocktailbar inhuren, bijvoorbeeld een mobiele cocktailbar op locatie met personeel? Kijk dan eens op onze speciale cocktail catering pagina voor de mogelijkheden!

Mobiele cocktailbar

SHAKE IT denkt graag met u mee en doet dat onder andere door te leveren op iedere gewenste locatie. Voor elk van deze locaties bieden wij een geschikte mobiele cocktailbar. Deze plaatsen wij natuurlijk voor u, dat is wel zo makkelijk! Bij verschillende locaties passen natuurlijk verschillende thema’s en stijlen. Zo zult u bij het huren van een cocktailbar voor een verjaardag een ander thema kiezen dan bijvoorbeeld voor een beurs of bruiloft. Wij voelen feilloos aan wat voor soort bar op locatie voor u geschikt is en staanu dan ook graag bij!  Benieuwd naar wat er allemaal nog meer mogelijk is bij het inhuren van een mobiele cocktailbar? Kijk dan ook eens bij onze speciale maatwerk cocktailbars
 

Wat krijgt u allemaal bij onze cocktailbar verhuur?

Wij van SHAKE IT weten precies wat u nodig heeft! Naast de mobiele cocktailbar zelf kunnen wij u een groot aantal cocktails aanbieden. Om u een kleine indruk te geven van onze verschillende cocktails noemen wij hier een aantal van onze persoonlijke favorieten op. Zo zijn wij gek op de Margharitha, Mojito, Sex on the Beach en de Caipiroska. Maar ook de June Bug, Dewar’s Sour 12Y en Gin Tonic mogen niet ontbreken. Daarnaast bieden wij ook een groot aantal alcoholvrije cocktails aan. Denk hierbij aan de Virgin Mojito, Virgin Sex on the Beach en de Moscow Mule. Natuurlijk serveren wij onze cocktails met ijskoud crushed ijs, verse yoghurt, vers sap en exotisch biologisch fruit. 
 

Bent u enthousiast geworden en wilt u een cocktailbar huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden voor het huren van een cocktailbar met u.

Cocktails

Cocktailbar huren: voor Moschino/ H&M campagne @ Hennes & Mauritz 

 

 

Offerte: Cocktails (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk onze menukaartOntmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.