Personeelsfeest en bedrijfsfeest organiseren

Bar huren op je personeelsfeest of bedrijfsfeest?

Wilt u een cocktailbar huren voor uw personeelsfeest/ bedrijfsfeest? SHAKE IT is uw leverancier van de cocktailbar die u zoekt! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een mobiele cocktailbar voor iedere gewenste locatie in Nederland. Voor iedere budget vindt u bij ons een passende cocktailbar! Wij maken uw personeelsfeest compleet! Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat u nodig heeft voor het organiseren van uw personeelsfeest!

‘Wij maken jullie feest compleet!”

Een personeelsfeest organiseren in cocktail thema!

Als u een personeelsfeest organiseren wil maar op zoek bent naar ideeën hoeft u niet langer verder te zoeken! Wij van Shake It helpen u graag met het met het personeelsfeest organiseren. Heeft u namelijk al eens gedacht aan het huren van een cocktailbar? Hiermee creëert u een personeelsfeest thema avond volledig in de tropische cocktail sferen!

Wij creëren dé totaalbeleving!

Bij SHAKE IT is het onze missie om voor onze opdrachtgevers een totaalbeleving te creëren op uw bedrijfsfeest. Kies zelf welk bar concept uw wil huren en welke het beste aansluit bij uw wensen. Wij kunnen voor u een bar concept creëren in de look and feel van uw event. We beschikken over meer dan 80 bars in diverse stijlen. Neutraal, chique, robuust, industrieel, vintage of landelijk; het kan allemaal. Bij ons vindt u de mobiele bar die u zoekt! Wij leveren onze mobiele bars aan in heel Nederland en denken graag met u mee!

Wat doen wij precies voor catering bij bedrijfsfeesten?

Wij zijn partner van tientallen evenementen bureaus en locaties in het gehele land, maar geregeld worden wij ook rechtstreeks benaderd door bedrijven die een personeelsfeest willen organiseren. Shake It draagt zorg voor het creëren van een onvergetelijke avond en denkt graag mee met de organisatie van een bedrijfsfeest. Zo zijn veel mensen op zoek naar een vorm van bedrijfsfeest entertainment en wij bieden hier verschillende diensten voor aan!

Bent u bijvoorbeeld bekend met onze cocktailshakers die u kunt inhuren tezamen met een mobiele bar? Deze ervaren cocktailshakers maken van ieder bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring! Juist bij het vieren van een bedrijfsfeest op eigen locatie is het ontzettend leuk om een cocktailbar en cocktailshaker te huren! Maar ook wanneer u op zoek bent naar een professionele barista of het huren van een koffiemachine kunt u bij Shake It terecht. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest op locatie!

Maak het spraakmakend!

Om een personeelsfeest of bedrijfsfeest te organiseren waar over wordt nagepraat, is maar één ding nodig; lef. Stap uit je comfortzone, neem creatieve specialisten in de arm