Cocktailbar op bruiloft

Bar voor je bruiloft huren?

Wil je samen met je verloofde een prachtig bruiloft feest organiseren? Dan ben je bij SHAKE IT aan het juiste adres! Een bruiloft of een huwelijksfeest onderscheidt zich van een ‘gewoon’ feest doordat het vaak grootschaliger is. Je nodigt meestal meer mensen uit, je draagt speciale kleding en je zorgt voor een extra mooie locatie. Wij van SHAKE IT weten precies wat je nodig hebt en zullen je volledig ontzorgen! Met een cocktailbar op je bruiloft creëer je een onvergetelijke dag voor jou en je gasten!

Cocktail bruiloft in stijl

Wij begrijpen dat je jouw ideale huwelijksfeest misschien nog niet helemaal uitgedacht hebt! Wat ga je nu voor een grote bruiloft, of toch juist intiem? Wil je jouw bruiloft houden in het buitenland of liever dichtbij huis? SHAKE IT denkt graag met je mee en heeft ervaring met verschillende bruiloft feest ideeën! Zo bieden wij bijvoorbeeld een cocktail bruiloft die aansluit bij jouw gewenste thema. Wij hebben hier de perfect bar concepten voor die geheel gepersonaliseerd kunnen worden in jouw gewenste stijl. Wij zullen ervoor zorgen dat je een onvergetelijke cocktail bruiloft zult beleven!

Personaliseer de feestlocatie

Onderstaande bar concepten zijn allemaal naar wens te personaliseren. Naast een cocktailbar op bruiloft concept bieden wij dus nog veel meer aan:

Evenementen materialen:

Wil je compleet worden ontzorgd en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? En ben je bijvoorbeeld op zoek naar meer informatie over onze cocktail bruiloft? Neem dan contact met ons op via het contactformulier! SHAKE IT denkt heel graag met je mee en draagt graag bij aan de catering voor het huwelijk!

Wat doet SHAKE IT precies?

Wij zijn partner van tientallen evenementen bureaus en locaties in het gehele land, maar geregeld worden wij ook rechtstreeks benaderd door bedrijven die bijvoorbeeld een personeelsfeest willen organiseren. Naast de catering voor een huwelijksfeest of het verhuren van een cocktailbar op bruiloften bieden wij dus veel meer concepten aan. Of je nu op zoek bent naar een cocktail thema voor je bruiloft of iets totaal anders, wij denken graag met je mee! Daarbij mag je er vanuit gaan dat wij uitsluitend werken met verse producten, A-merk dranken en professionele, gecertificeerde cocktailshakers!

Maak het spraakmakend!

Om een prachtig huwelijksfeest te organiseren waar over wordt nagepraat, is maar één ding nodig; creativiteit! Bedenk hoe jij jouw cocktail bruiloft het liefst wil organiseren en laat het organiseren van de cocktailbar op je bruiloft verder over aan SHAKE IT! Om je alvast een beetje een beeld te geven van hoe een cocktailbar op bruiloft concept eruit ziet, vind je hieronder de populairste cocktail bruiloft concepten!