Cocktailbar huren voor je verjaardag?

Is je verjaardag bijna in zicht en wilt u dit op een leuke en gezellige manier vieren? SHAKE IT bedenkt creatieve cocktailbar concepten om je verjaardag onvergetelijk te maken! In de afgelopen jaren hebben wij op alle denkbare locaties een verjaadag van iemand mogen vieren. De ene keer stonden wij in de Euromast in Rotterdam op 140 meter hoogte, de andere keer in een gaaf appartement op 5 hoog op de grachten van Amsterdam, en de andere keer bij iemand gezellig in de tuin.

Alle denkbare locaties!

Kortom je kan onze cocktailbar huren op je verjaardag feest op iederen denkbare locatie. Wij hebben cocktailbars in alle denkbare maten, zo hebben wij een mini cocktailbar van 70 x 70 cm of een strakke sinlge lounge bar van 170 cm voorzien van led verlichting. De mogelijkheden om je verjaardag te vieren zijn daaorm bij ons oneindig.

Cocktails op jouw verjaardag

Wij onderscheiden ons in de markt door al onze cocktails vers te bereiden op locatie, dit zijn de perfect serve cocktails. Aangezien iedereen anders is, hebben wij onze cocktailmenukaart zo ingedeeld dat wij standaard 9 verschillende cocktails bereiden, waarvan 3 alcoholvrije cocktails.

Persoonlijke cocktailbar huren

Tevens vinden wij het leuk onze cocktailbar te branden voor al onze klanten, wij kunnen voor jou een ontwerp maken, en dit zal doomiddel van een sticker op de bare geplakt worden zo heb je je ‘eigen cocktailbar’ die bijvoorbeeld heet ”Sophie 20 jaar – Cocktailbar” op deze manier wordt het net even wat persoonlijker.

Je eigen cocktailmenu!

Zoals je op de afbeelding hierbnaast kan zien, bieden wij iedereen een ontwerp aan (deze wordt in 1 lijn ontworpen als je barbranding) op A3 formaat met je eigen favoriete cocktail, die op de bar als extra ‘signiture cocktail’ aan je gasten aangeboden zal worden. bijvoorbeeld: ”Sophie Birthday Special” – Moscow Mule.

 

Wij regelen alles

Wanneer wij op jouw verjaardag feest de cocktails mogen shaken, ontzorgen wij je van A tot Z. Wij nemen een cocktailbar naar mee (maak kies je keuze uit onze bar ) onze professionele cocktailshaker zorgen voor de nodige entertainment en zorgen voor een verjaardag feest om nooit te vergeten, zodat jij lekker met je vrienden en familie kan feesten.

Tevens kunnen wij je feest locatie aankleden met de nodige decoratie/ en onze evenementen materialen. Wij horen graag van je!