Bar huren voor je schoolfeest?

Bar huren voor je schoolfeest?

Ben je van plan om een schoolfeest te plannen, een examenfeest te geven of eindgala te organiseren? Bij Shake It weten wij wel raad met schoolfeest ideeën!  Of het nou is om de sfeer te verbeteren, je klas hechter te maken, iets te vieren, of omdat jullie gewoon zin hebben in een feestje, een schoolfeest is altijd een goed idee! Mits het natuurlijk goed georganiseerd wordt. Wij kunnen jullie helpen met ideeën voor de schoolfeest activiteiten! Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan het huren van een (alcoholvrije) cocktailbar?

Heb je een thema voor je schoolfeest?

Om je schoolfeest een creatieve twist te geven is een thema bar concept perfect! Een schoolfeest thema zorgt altijd voor een extra stukje beleving. Een paar avonden per jaar mogen alle leerlingen uit de schoolbanken en hup de feeststemming in, want het schoolfeest komt er weer aan! Voor alle leerlingen zijn dit de momenten waar ze de rest van het schooljaar naar uitkijken. Zo start je jouw schooljaren met een spectaculair brugklas schoolfeest en sluit je af met een examenfeest! Maar hoe kan Shake It nu bijdragen aan het examenfeest dat je wil geven?

Wat doen wij precies?

Wij zijn partner van tientallen evenementen bureaus en locaties in het gehele land, maar geregeld worden wij ook rechtstreeks benaderd door scholen die een personeelsfeest willen organiseren. Of scholen nu een feest organiseren voor hun personeel of voor hun leerlingen, Shake It biedt verschillende concepten die hierbij aansluiten! Zo biedt Shake It verschillende schoolfeest ideeën zoals een (alcoholvrije) cocktailbar op locatie of bijvoorbeeld een lekkere smoothie bar!

Dit laatste concept sluit goed aan bij het gezonde karakter dat veel scholen willen uitstralen! Wij hebben al onze bars zelf gemaakt en weten precies welke bar in welke situatie het best tot zijn recht komt. Met onze professionele barista’s en cocktailshakers erbij garanderen wij dat ieder schoolfeest en gala een waar spektakel wordt!

Maak het examenfeest spraakmakend!

Om een schoolfeest te organiseren waar over wordt nagepraat, is maar één ding nodig; lef. Stap uit je comfortzone, neem creatieve specialisten in de arm. Treed buiten de gebaande paden. Dan creëer je spraakmakende en memorabele feesten. Een examenfeest geven is ontzettend leuk, maar wij begrijpen dat je op zoek bent naar examenfeest ideeën. Wij denken hierin dan ook graag met je mee! Wij bieden onze concepten al jaren aan en weten daarom precies wat ieder feest nodig heeft. Of je nu op zoek bent naar leuke schoolfeest activiteiten zoals een cocktail workshop, of naar cocktail thema’s voor schoolfeesten, met alles kunnen we jou van dienst zijn!

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek al onze leuke en heerlijke bar concepten!