• Cocktailshakers

Cocktailshaker inhuren

Passion for perfection

SHAKE IT is gespecialiseerd in feesten van alle formaten. Van een klein privefeest, personeelsfeest tot een groot evenement of outdoor festival, niets is te gek. Onze professionele cocktailshakers zijn uw visitekaartje op uw evenement, een glimlach op het gezicht van uw bezoeker toveren is waar onze cocktailshaker voor staan. Een goede cocktailshaker is stressbestendig en staat voor een snelle & nette service. Mogen wij bijdragen aan het succes van uw evenement?
 

Cocktailshaker inhuren combineren met een cocktailbar

Wilt u compleet ontzorgd worden op uw feest of evenement? Maak dan gebruik van onze all-in cocktailbar inclusief cocktailshaker. Wilt u onze cocktailbar compleet stijlen in uw eigen huisstijl? Kijk hier voor onze cocktailbar concepten: in eigen thema en  maatwerk.

Cocktailshakers
Cocktailshakers

Wat is een cocktailshaker?

Bij het woord cocktailshaker denk je waarschijnlijk aan een vakman die gespecialiseerd is in het maken van cocktail specialiteiten? Dat klopt ook! Wij willen met onze cocktail concepten onze passie en liefde voor mixology met u delen, en laten genieten van onze cocktail beleving én dat gevuld met flair, show & entertainment!

 

Mogen wij bijdragen aan het succes van uw evenement?

Laat het ons weten via ons contactformulier. We bespreken graag alle mogelijkheden om uw evenement tot een succes te maken!

Offerte: Cocktailshakers (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.