Barista inhuren

Barista op locatie

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van professionele barista’s voor beurzen & evenementen. Wij leiden onze barista's intern op, ons team bestaat uit ruim 40 vakman en - vrouwen.

Onze missie is om van iedere 'standaard' koffie een ware beleving te creëren! Een barista inhuren draagt bij aan een maximaal rendement uit uw beursstand of congres én biedt iets extra’s aan uw potentiële klanten. Onze barista zorgt namelijk voor een warm welkom en dit is voor u een mooi moment met uw gasten en bezoekers in gesprek te gaan. Wij worden geregeled ingehuurd bij onze opdrachtgevers in het binnen/ buiten -land. Waarom?
 

Waarmee onderscheiden wij ons?

  • Onze barista's zorgen letterlijk voor een warm welkom!
  • SCAE gecertificeerd
  • Representatief & Pro-acties
  • Minimaal HBO opgeleid
  • UIiteraard helpen wij jullie ook met alle andere bijkomende werkzaamheden


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan direct contact met ons op!

Barista
Barista

Barista huren i.c.m. een koffiebar

Wilt u compleet worden ontzorgd op uw beurs of evenement? Kies er dan voor om gebruik te maken van onze koffie catering! Het huren van een koffie catering inclusief professionele barista geniet vele voordelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw koffiebar concept compleet te stijlen in uw eigen huisstijl! Kijk voor meer informatie over het het huren van een koffiebar eens naar ons aanbod: koffiebar in eigen thema of koffiebar maatwerk. U kunt dus een barista huren met daarbij een compleet koffieconcept dan aansluit bij al uw wensen.
 

Lees meer over:
 

Barista inhuren op de beurs

Onze barista zorgt voor een warm welkom en dit is voor u een mooi moment met uw gasten en bezoekers in gesprek te gaan. Wij worden geregeled ingehuurd bij onze opdrachtgevers in het binnen/ buiten -land. Benieuwd naar de opties met of zonder koffiebar? 

Neem direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken >

 

Extra beleving!

Een goede kop koffie staat voor een warm welkom en zorgt voor een extra beleving! Professionaliteit, een snelle en nette service en het meedenken over uw event behoren tot onze kwaliteiten! Een Barista huren bij Shake It betekent altijd dat u op een SCAE gecertificeerde Barista kunt rekenen welke representatief en proactief te werk gaat. Daarnaast stralen onze Barista’s plezier uit en gaan zij met liefde voor het vak te werk. Zo vertellen ze u graag over de verschillende koffie technieken en maken ze door middel van Latte Art de meest unieke en heerlijke koffies!

Neem direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken >

 

Barista

Offerte: Barista (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

FAQ pagina - lees meer

Bent u enthousiast geworden?
Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of bel ons!

Vraag direct een GRATIS offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.