• Koffiemachine huren

Koffiemachine huren?

Koffiemachine huren? Onze koffiebars beschikken over de beste koffiemachines. U kan onze koffiemachines ook los huren of in combinatie met een barista. SHAKE IT is onderdeel van Horeca Groep Nederland en wij zijn dé grootste partij in Nederland voor de verhuur van professionele koffiemachines. Wij hebben zoals u hierboven kunt zien 2 type koffiemachine, onderverdeeld in halfautomaat koffiemachines en volautomaat koffiemachines.


HALFAUTOMAAT - KOFFIEMACHINES HUREN:
Deze machines dienen bediend te worden door een echte barista!

Tevens maken wij gebruik van de professionele Macab MXD koffiemolens.

VOLAUTOMAAT - KOFFIEMACHINE HUREN:
Maak uw Latte, Cappuccino of verse Lungo met 1 druk op de knop!

 

KOFFIE PRINTER HUREN:
Print iedere denkbare afbeelding op het melkschuim van je cappuccino!
Te huren in combinatie met de halfautomaat / zowel de volautmaat machines

Koffiemachine huren

Koffiemachine - halfautomaat

Koffiemachine huren

Koffiemachine - volautomaat

Wat hebben wij van u nodig?

Wat onze koffiemachines uniek maakt, is dat wij op locatie enkel een stroompunt nodig hebben (220 volt stekker) Onze koffiemachines/ espressomachines zijn allemaal voorzien van een FlowYet (drukpomp) deze zorgt voor de water aan en afvoer. 

Onze koffiemachines kunnen zowel los gehuurd worden, of in combinatie met een luxe koffiebar, bekijk hier voor onze koffiebars.

 

Wat kost een koffiemachine huren?

Onze koffiemachines en espressomachines zijn al te huur van € 250,- inclusief en levering en installatie. Uiteraard maken wij voor u ene speciale 'fixed price' voor het langer huren van de machines op bijvoorbeeld uw beurs dagen. Uiteraard leveren wij optioneel alle benodigdheden zoals luxe koffiebekers, suiker melk en eventueel wat lekkers voor bij de koffie er bij!


Wij denken graag met u mee, welke machine het best bij uw evenement past!
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! 

Koffie printer (nieuw!!)

Wil je écht indruk maken op uw beurs of evenement? Huur dan onze koffie printer. Met onze koffie printer is het mogelijk om ieder denkbare afbeelding of logo te printen op het melkschuim van uw latte of cappucino!

De koffie printer is een combinatie van een 3D technologie printer, wij gebruiken geen inkt maar een speciale duurzame koffie extract. Vanaf € 125,-


Bekijk hier de vele mogelijkheden!

 

Uw koffiemachine met een koffiebar huren?

Shake It denkt graag met u mee in het vinden van een oplossing die volledig bij uw wensen aansluit. Zo hebben wij meer dan 80 bars in diverse soorten en maten welke allemaal naar uw wens kunnen worden ingericht. Zo kunnen ons koffiebars worden gebrand in uw huisstijl! Op de grotere bars kunnen bijvoorbeeld (grote) stickers worden geplakt. Daarnaast is het bij de loungebar series (dé ideale beurs/ congres bars) mogelijk de kleuren van de LED-verlichting aan te passen. De kleine bars hebben krijtborden en frames om een boodschap/ logo in te plaatsen. Shake It denkt dus graag met u mee om zo optimaal mogelijke koffie op locatie te realiseren!
 

Bekijk hier de vele mogelijkheden!

 

Buitenland?

Zo leveren wij onze diensten ook in Londen, Parijs, Kopenhagen, Antwerpen, Düsseldorf, Shanghai of zelfs in Dubai! Wilt u dus compleet ontzorgd worden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

 

Koffiemachine huren

Koffie printer 

Offerte: Koffiemachine huren (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.