• Koffie

Koffiebar huren

Koffiebar huren op locatie

Bent u op zoek naar een mobiele koffiebar voor uw feest of evenenement? Of wilt u een koffiebar huren voor op de beursstand? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een koffiebar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft. Zo kunt u een koffiebar huren voor iedere gewenste locatie in Nederland & België. 

Deze dienst is inclusief

Onze koffie catering is inclusief: (all-in)

  • Koffiebar naar uw keuze - maak uw bar keuze!
  • Professionele & gecertificeerde barista’s
  • Koffie menu
  • Alle benodigdheden: BIO disposables, BIO rietjes, BIO servertjes, etc.
  • Te boeken op uw gewenste dag/ tijdstip
  • Ultieme beleving!

Koffie

Gepersonaliseerde koffiebar voorzien van barbranding @ ServiceNow

Koffiebar huren die past bij uw evenement of feest:

Robuust, industrieel of chique?

Wij denken graag met u mee in het vinden van een oplossing die volledig bij uw wensen aansluit. Zo hebben wij meer dan 80 koffiebars in diverse soorten en maten & verschillende thema’s en stijlen zoals neutraal, chique, robuustindustrieelvintage of landelijk: het kan allemaal. Van een minibar tot de grote evenementen bars of beurs bar, een perfecte koffiebar huren doet u hier!

Bekijk hier alvast uw favoriete koffiebar en maak uw keuze >>


Alle soorten en maten!

Bij Shake It kunt u een bijvoorbeeld een mini koffiebar huren van 70x 70 cm of een complete evenementen koffiebar van 20 meter. Weinig ruimte? Kies dan één van de compactie, reguliere koffiebars. Heeft u echter veel ruimte? Kies er dan voor om door ons koffie op locatie te laten verzorgen waarbij wij gebruik maken van onze modulaire bars. Deze zijn bijvoorbeeld ideaal voor een beursstand.

Koffiebar voorzien van branding

Een koffiebar huren doet u bij Shake It volledig naar eigen wens, echter denken wij graag van begin tot eind met u mee. Zo is het bij ons ook mogelijk om zichtbare branding op uw bar toe te passen. Zo kunnen ons koffiebars worden gebrand in uw huisstijl. Vraag naar de vele mogelijkheden!
 

Personaliseren van bar & menu

Het is ontzettend belangrijk om aan uw gasten of bezoekers te laten weten dat u er bent. Vandaar zijn onze koffiebekers en koffiebars op allerlei manieren aan te kleden met uw bedrijfskleuren en logo(s). Zo kunnen wij uw logo/ huisstijl laten doorvloeien op een gepersonaliseerde koffie-menukaart. Deze kunnen wij op A3 formaat op de koffiebar presenteren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze koffiebar maatwerk pagina of onze eigen thema concept pagina!
 

Koffie printer

NEW NEW NEW (dé marketing tool voor uw evenement!)
Lees meer over onze koffie printer >>

Koffie

Mogen wij uw gastheer zijn?

Offerte: Koffie (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk onze menukaartOntmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.