• Koffie

Koffiebar huren

Koffiebar huren op locatie

Bent u op zoek naar een mobiele koffiebar voor uw feest of event? Of wilt u een koffiebar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een koffiebar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft. Zo kunt u een koffiebar huren voor iedere gewenste locatie in Europa. Heeft u een minder ruim budget? Wij bieden voor ieder budget een passende koffiebar op locatie! Ook voor een beurs of gezellige bedrijfsborrel kunt u bij ons een mobiele koffiebar huren! Daarbij kunt u natuurlijk altijd een koffiebar huren zonder personeel!
 

Deze dienst is inclusief

Onze koffie catering is inclusief: (all-in)

  • Koffiebar naar uw keuze - maak uw bar keuze!
  • Professionele & gecertificeerde barista’s
  • Koffie menu
  • Alle benodigdheden: BIO disposables, BIO rietjes, BIO servertjes, etc.
  • Te boeken op uw gewenste dag/ tijdstip
  • Ultieme beleving!

Koffie

Onze koffie impressie - kwaliteitskoffie voorzien van latte art

Koffie

Gepersonaliseerde koffiebar voorzien van barbranding @ ServiceNow

Koffiebar huren die past bij uw event, alle soorten en maten!

Shake It denkt graag met u mee in het vinden van een oplossing die volledig bij uw wensen aansluit. Zo hebben wij meer dan 80 bars in diverse soorten en maten welke allemaal naar uw wens kunnen worden ingericht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mobiele espressobar welke erg varieert in grootte.

Bij Shake It kunt u een koffiebar huren tussen de 70 cm en de 40 meter. Weinig ruimte? Kies dan één van de compactie, reguliere koffiebars. Ook kunt u een koffiebar huren waarmee u door de ruimte kunt bewegen. Heeft u echter veel ruimte? Kies er dan voor om door ons koffie op locatie te laten verzorgen waarbij wij gebruik maken van onze modulaire bars. Deze zijn bijvoorbeeld ideaal voor een beursstand.

Naast het huren van een koffiebar kunnen wij natuurlijk ook alle apparatuur, ingrediënten en personeel optioneel meeleveren. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!
 

Bekijk hier alvast uw favoriete koffiebar en maak uw keuze >

Koffiebar voorzien van branding

Een koffiebar huren doet u bij Shake It volledig naar eigen wens, echter denken wij graag van begin tot eind met u mee. Zo is het bij ons ook mogelijk om zichtbare branding op uw bar toe te passen. Zo kunnen ons koffiebars worden gebrand in uw huisstijl! Op de grotere bars kunnen bijvoorbeeld (grote) stickers worden geplakt. Daarnaast is het bij de loungebar series mogelijk de kleuren van de LED-verlichting aan te passen. De kleine bars hebben krijtborden en frames om een boodschap/ logo in te plaatsen. Shake It denkt dus graag met u mee om zo optimaal mogelijke koffie op locatie te realiseren!
 

Personaliseren

Het is ontzettend belangrijk om aan uw gasten of bezoekers te laten weten dat u er bent. Vandaar zijn onze koffiebekers en koffiebars op allerlei manieren aan te kleden met uw bedrijfskleuren en logo(s). Zo kunnen wij uw logo/ huisstijl laten doorvloeien op een gepersonaliseerde koffie-menukaart. Deze kunnen wij op A3 formaat op de koffiebar presenteren. Zo kunt u dus naast de koffiebar huren tal van andere toevoegingen doorvoeren. Ook is het bijvoorbeeld leuk en interessant om de koffie namen aan te passen aan uw eigen thema zodat uw thema doorloopt in ons op maat gemaakte koffiebar concept. Bent u benieuwd wat voor maatwerk wij allemaal aanbieden? Bekijk dan onze koffiebar maatwerk pagina of onze eigen thema concept pagina!
 

Koffie printer

NEW NEW NEW (dé marketing tool voor uw evenement!)
Lees meer over onze koffie printer >>

Koffie

Onze koffie experts/ mogen wij uw gastheer zijn?

Offerte: Koffie (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk onze menukaartOntmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.