Koffiebar huren op locatie

 

Goede koffie, goed gesprek

Voor een lekkere koffie blijft iedereen staan! Een mooi moment om met elkaar in gesprek te raken. Er staat een team van getrainde barista’s voor u klaar die allerlei specialiteiten kunnen bereiden, maar we hebben ook kleine bars waarbij zelf koffie en thee getapt kan worden. We schenken verantwoorde koffie en thee, in bekers die 100% biologisch afbreekbaar zijn en waar uw logo op gedrukt kan worden!

 

Zichtbare branding op de koffiebar

Het moet natuurlijk duidelijk zijn dat u er bent. Daarom zijn onze bars op allerlei manieren aan te kleden met uw bedrijfskleuren en logo. Op de grote bars kunnen (grote) stickers. Bij de loungebar zijn de kleuren van de LED-verlichting aan te passen. De kleine bars hebben krijtborden en frames om een boodschap in te plaatsen. Uw logo kan op de menukaart op de bar en op de flyers om uit te delen. En vergeet uw logo op de koffiebekers niet!

Bekijk onze verschillende barren »

 
Koffie
Koffie

Koffiebar passend bij uw event

We hebben diverse bars, van 70 centimeter breed tot 40 meter! Weinig ruimte? Kies dan één van de compacte, flexibele minibars. Ook leuk: we hebben losse bars waarmee u door de ruimte kunt bewegen. Veel ruimte? Bouw dan uit met onze modulaire bars. Alle apparatuur en ingrediënten worden uiteraard meegeleverd.

Ontdek welke bar bij uw event past »

Offerte: Koffie (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk onze menukaartOntmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.