Koffiebar huren

Goede koffie, goed gesprek

Voor een lekkere koffie blijft iedereen staan! Een mooi moment om met elkaar in gesprek te raken. Een goede bak koffie staat voor een warm welkom. Er staat een team van professionele barista’s voor u klaar die allerlei specialiteiten kunnen bereiden zoals de bekende café americano, espresso of cappuccino tot frappuccinos en machiatos. De melkkoffies worden voorzien van latte art. Dit is het maken van mooie vormpjes in het melkschuim. Naast een groot aanbod aan koffies hebben we ook een ruime keuze in thee. 

  • Koffiebar op locatie - maak uw keuze!
  • Voor elk budget/ locatie
  • Fairtrade koffie
  • Biologische producten
  • Professionele & gecertificeerde barista’s
  • Ultieme beleving!
Koffie

Onze koffie impressie - kwaliteitskoffie voorzien van latte art

Koffie

Gepersonaliseerde koffiebar voorzien van barbranding @ ServiceNow

Koffiebar passend bij uw event

We hebben meer dan 80 bars, diverse soorten en maten, van 70 centimeter breed tot 40 meter! Weinig ruimte? Kies dan één van de compacte, reguliere koffiebars. Ook leuk: we hebben losse bars waarmee u door de ruimte kunt bewegen. Veel ruimte? Bouw dan uit met onze modulaire bars ideaal voor een beursstand. Alle apparatuur, ingrediënten en personeel worden uiteraard optioneel meegeleverd.

Ontdek welke koffiebar bij uw event past »
 

Zichtbare branding op uw bar

Onze bars kunnen worden gebrand in uw huisstijl! Op de grote bars kunnen (grote) stickers. Bij de loungebar series zijn bijvoorbeeld de kleuren van de LED-verlichting aan te passen. De kleine bars hebben krijtborden en frames om een boodschap/ logo in te plaatsen. Wij denken hierin graag met u mee!

Ontdek welke koffiebar bij uw event past »

 

Branding op uw koffiebekers

Het moet natuurlijk duidelijk zijn dat u er bent. Daarom zijn onze koffiebekers en koffiebars op allerlei manieren aan te kleden met uw bedrijfskleuren en logo(s). Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
 

 

Gepersonaliseerd koffiemenu

Wij kunnen wij uw logo/ huisstlijl laten doorvoeien op een gepersonaliseerde koffie menukaart op A3 formaat die op de bar gepresenteerd kan worden, tevens is het leuk onze koffienamen aan te passen in uw thema, zodat uw thema doovloeid in ons koffie bar concept. Wilt u meer weten over maatwerk? Bekijk onze Koffiebar maatwerk of Eigen thema concept pagina!
 

Professionele barista

Onze professionele barista's zijn SCA gecertificeerd en behoren dus tot de TOP van Nederland, uiteraard kunt u onze barista service uitbrieden met een hostess op uw beursstand!
 

Wereldwijd en internationaal

Nederlandse kwaliteit in het buitenland? Voor onze internationale opdrachtgevers leveren wij onze diensten ook in Londen, Parijs, Kopenhagen, Antwerpen, Düsseldorf, Shanghai en Dubai! Wilt u compleet ontzorgd worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Koffie

Onze koffie experts/ mogen wij uw gastheer zijn?

Offerte: Koffie (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk onze menukaartOntmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.