• cocktail catering concept (all-in)

Cocktail catering

Cocktail catering op locatie

SHAKE IT maakt uw event compleet! Met onze cocktail catering op locatie weten wij uw gelegenheid om te toveren tot een waar spektakel! Of u nu op zoek bent naar een mobiele cocktailbar voor een privefeest, bedrijfsfeest, beurs of een bruiloft? Wij hebben voor ieder concept een geschikte cocktailbar! Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een cocktailbar voor een festival. 
 

Deze dienst is inclusief

Onze cocktail catering is inclusief: (all-in)

  • Cocktailbar - naar keuze!
  • Professionele cocktailshaker
  • Cocktail menu
  • Alle benodigdheden: glaswerk, BIO rietjes, BIO servertjes, etc.
  • Dé beste premium dranken & vers fruit
  • Chique cocktailglazen
  • Te boeken op uw gewenste dag/ tijdstip
     

'Wij maken uw feest compleet''

cocktail catering concept (all-in)

Onze cocktailmenu impressie - dé beste A-dranken merken!

cocktail catering concept (all-in)

 

Cocktail service

Onze cocktail service is uitermate geschikt voor feesten waar echt iets gevierd mag worden. Wij verzorgen hoogwaardige en speciale cocktails die ongetwijfeld in de smaak zullen vallen. SHAKE IT cocktail catering neemt u al het werk uit handen. Zo kunt u zich vermaken met gasten en vrienden terwijl wij de lekkerste cocktails voor u shaken.

''Wij nemen al het werk uit handen''

De huur van een mobiele cocktailbar, alle dranken (A-merken), vers fruit, professionele cocktailshaker, inclusief alle benodigdheden, bieden wij al aan vanaf € 490,- (50 cocktails) en wordt aangeboden door heel Nederland. De reiskosten en de op/af -bouw tijden zijn hierbij inbegrepen.

 

Hoe maken wij onze verse cocktails?

Onze cocktails worden gemaakt van de beste A-dranken merken, verse sappen en biologisch fruit. Producten waardoor u uw gasten echt iets speciaals kunt aanbieden. Daarnaast draagt onze cocktail service bij aan de totale feestelijke ervaring die niet snel vergeten zal worden! Kies zelf een van onze vele cocktailbars uit en ervaar plezier van ons uitgebreide aanbod. Zo bieden wij cocktails en all-in cocktailbar concepten aan op maat.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? 
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wat is er inclusief bij een cocktail catering?

Anders dan bij de enkele mobiele cocktailbar verhuur krijgt u wanneer u kiest voor de cocktail catering dus een totaalconcept aangeboden. Bij de cocktail catering is alles inclusief en nemen wij alles mee wat nodig is. Kortom wij regelen alles van A tot Z, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. 

''Cocktail menu en alcoholvrije cocktails''

 

De beste prijs/ kwaliteit

SHAKE IT onderscheidt zich hierin door altijd de beste prijs/ kwaliteit verhouding aan te bieden. Zo kunt u een cocktailbar huren voor een fatsoenlijke prijs met onze unieke cocktail catering concepten waarmee wij onze klanten keer op keer blijven verrassen. Met onze verschillende type cocktailbars en enthousiaste cocktailshakers weten wij altijd aan uw wensen te voldoen. Als finishing touch serveren wij de lekkerste seizoensgebonden cocktails, met of zonder alcohol

TIP! Vraag naar onze barbranding & gepersonaliseerde cocktailmenu optie!

cocktail catering concept (all-in)

 

Offerte: cocktail catering concept (all-in) (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk onze menukaartFAQ pagina - lees meer

Bent u enthousiast geworden?
Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of bel ons!

Vraag direct een GRATIS offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.