Cocktail catering

Cocktail catering op locatie

SHAKE IT maakt uw event compleet! Met de beste cocktail catering op locatie weten wij uw gelegenheid om te toveren tot een waar spektakel! Of u nu op zoek bent naar een mobiele cocktailbar voor een feest aan huis, een bedrijfsfeest, congres of beurs, wij hebben voor ieder concept een geschikte cocktailbar! Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een cocktailbar voor een bruiloft. En niet zomaar een cocktailbar, wij leveren de beste all-in cocktailbar die aansluit bij al uw wensen. Dit all-in cocktail catering concept houdt in dat u de keuze heeft barpersoneel in te huren bij de mobiele cocktailbar. Onze enthousiaste bartenders shaken live de lekkerste cocktails. Bij SHAKE IT beschikken wij over ruim 50 professionele cocktailshakers die werken met passie en liefde voor het horecavak. Daarnaast weten zij van aanpakken en zijn ze stressbestendig. Benieuwd naar de overige mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op onze speciale cocktailshaker pagina!

 
Cocktail catering
Cocktail catering

Cocktail service

Onze cocktail service is uitermate geschikt voor feesten waar echt iets gevierd mag worden. Wij verzorgen luxe en speciale cocktails die ongetwijfeld in de smaak zullen vallen. SHAKE IT cocktail catering neemt u al het werk uit handen. Zo kunt u zich vermaken met gasten en vrienden terwijl wij de lekkerste cocktails voor u shaken. Onze cocktails worden gemaakt van verse, biologische en exotische producten waardoor u uw gasten echt iets speciaals kunt aanbieden. Daarnaast draagt onze cocktail service bij aan de totale feestelijke ervaring die onze gasten van ons gewend zijn! Zo zult u ervaren dat bij onze cocktail catering alles inclusief is. Zo kent onze cocktail service geen grenzen en is niets voor ons te gek. Kies zelf een van onze vele cocktailbars uit en ervaar plezier van ons uitgebreide aanbod. Zo bieden wij cocktails en all-in cocktailbar concepten aan op maat. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? En wilt u samen met ons een concept bedenken dat past bij de look and feel van uwevent? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Wat krijgt u allemaal bij onze cocktail catering?

Anders dan bij de enkele mobiele cocktailbar verhuur krijgt u wanneer u kiest voor de cocktail catering dus een totaalconcept aangeboden. SHAKE IT onderscheidt zich hierin door altijd de beste prijs/kwaliteit verhouding aan te bieden. Zo kunt u een cocktailbar huren voor een fatsoenlijke prijs. Daarnaast komen wij met de leukste cocktail catering concepten waarmee wij onze klanten keer op keer blijven verrassen. Met onze verschillende type cocktailbars en enthousiaste bartenders weten wij altijd aan uw wensen te voldoen. Als finishing touch serveren wij de lekkerste cocktails, met of zonder alcohol! Ook presenteren wij onze cocktails kosteloos op een grote A3 menukaart. Vraag vrijblijvend een offerte aan en kijk samen met ons naar de cocktail service mogelijkheden!

Cocktail catering

Offerte: Cocktail catering (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk onze menukaartOntmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.