• Cocktail catering

Cocktail catering

Cocktail catering op locatie

SHAKE IT maakt uw event compleet! Met onze cocktail catering op locatie weten wij uw gelegenheid om te toveren tot een waar spektakel! Of u nu op zoek bent naar een mobiele cocktailbar voor een privefeest, bedrijfsfeestbeurs of een bruiloft? Wij hebben voor ieder concept een geschikte cocktailbar! Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een cocktailbar voor een festival. 
 

Deze dienst is inclusief

Onze cocktail catering is inclusief: (all-in)

  • Cocktailbar - naar keuze!
  • Professionele cocktailshaker
  • Cocktail menu
  • Alle benodigdheden: glaswerk, BIO rietjes, BIO servertjes, etc.
  • Dé beste premium dranken & vers fruit
  • Chique cocktailglazen
  • Te boeken op uw gewenste dag/ tijdstip


Bekijk hier alvast uw favoriete cocktailbar en maak uw keuze >>

Cocktail catering

Onze cocktail impressie - vers - biologisch - dé beste dranken merken!

Cocktail catering

 

Cocktail service

Onze cocktail service is uitermate geschikt voor feesten waar echt iets gevierd mag worden. Wij verzorgen hoogwaardige en speciale cocktails die ongetwijfeld in de smaak zullen vallen. SHAKE IT cocktail catering neemt u al het werk uit handen. Zo kunt u zich vermaken met gasten en vrienden terwijl wij de lekkerste cocktails voor u shaken.

Onze cocktails worden gemaakt van de beste dranken merken, verse sappen en biologisch fruit. Producten waardoor u uw gasten echt iets speciaals kunt aanbieden. Daarnaast draagt onze cocktail service bij aan de totale feestelijke ervaring die niet snel vergeten zal worden! Kies zelf een van onze vele cocktailbars uit en ervaar plezier van ons uitgebreide aanbod. Zo bieden wij cocktails en all-in cocktailbar concepten aan op maat. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
 

Ontdek welke cocktailbar bij uw cocktail catering past »

 

Wat krijgt u allemaal bij onze cocktail catering?

Anders dan bij de enkele mobiele cocktailbar verhuur krijgt u wanneer u kiest voor de cocktail catering dus een totaalconcept aangeboden. SHAKE IT onderscheidt zich hierin door altijd de beste prijs/ kwaliteit verhouding aan te bieden. Zo kunt u een cocktailbar huren voor een fatsoenlijke prijs. Daarnaast komen wij met unieke cocktail catering concepten waarmee wij onze klanten keer op keer blijven verrassen. Met onze verschillende type cocktailbars en enthousiaste cocktailshakers weten wij altijd aan uw wensen te voldoen. Als finishing touch serveren wij de lekkerste seizoensgebonden cocktails, met of zonder alcohol

Bent u enthousiast geworden en wilt u een cocktail catering inhuren? Bekijk een aantal foto's ter impressie en neem contact met ons op via het contactformulier voor een vrijblijvende offerte.
 

Type gelegenheden

Onze cocktailbar concepten worden het vaakst ingehuurd op:

Evenementen materialen:

Wilt u compleet ontzorgd worden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Cocktail catering

Onze Sinlge Lounge bar (2x) @ Personeelsfeest Hostnet A'dam 

 

Offerte: Cocktail catering (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk onze menukaartOntmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.