Cocktailbar huren

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest ? Of wilt u een cocktailbar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft.

U kunt een cocktailbar huren voor iedere gewenste locatie in Nederland & Belgie. Heeft u een minder ruim budget? Wij bieden voor ieder budget een passende cocktailbar aan op locatie!

12
Jaar ervaring
40
Professionele cocktailshakers
3210
Evenementen gehad
8591
Cocktails gemaakt

Mobiele cocktailbar

Bij verschillende locaties passen natuurlijk verschillende thema’s en stijlen zoals Neutraal, chique, robuust, industrieel, vintage of landelijk: het kan allemaal. Van een minibar tot de grote evenementen bars of beurs bar, een perfecte cocktailbar huren doet u hier!

 • Cocktailbar – naar keuze!
 • Alle bars worden KOSTELOOS voorzien van branding!
 • Professionele cocktailshaker
 • Cocktailmenu
 • Alle benodigdheden: glaswerk, BIO rietjes, BIO servertjes, etc.
 • Dé beste premium dranken & vers fruit
 • Chique cocktailglazen
 • Te boeken op uw gewenste dag/ tijdstip
Neem contact op!

Welke cocktails maken wij bij onze cocktailbar verhuur?

We zijn namelijk niet alleen gek op het drinken van cocktaills, maar het maken van cocktails vinden we nog véél leuker. Zo zijn wij gek op de Margharitha, Mojito, Sex on the Beach en de Caipiroska. Maar ook de June Bug, Dewar’s Sour 12Y en de Gin Tonic mogen niet ontbreken!

Wij werken uitsluitend met A-merk dranken, vers fruit en de beste ingredienten. Onze perfect serve cocktailglazen, schitterende bars en professionele cocktailshaker zorgen voor dé ultieme cocktail beleving!

Waarmee onderscheiden wij ons?

Onze cocktails zijn zowel met als zonder alcohol verkrijgbaar, wij vinden het belangrijk u meer dan tevreden te maken en daarbij is een cocktailbar op locatie onze eerste stap. Wij onderscheiden ons in de markt door onze bar concepten kosteloos te branden, hierbij kunnen wij d.m.v. een sticker uw bedrijfslogo of leuke tekst op de bar plakken, tevens kan deze huisstlijl doorgetrokken worden in onze cocktailmenukaart.

Feestelijke cocktailbar op locatie

Cocktailbar verhuur is onze passie en hier zijn wij trots op! Daarom zult u bij ons de allerbeste en leukste ervaringen beleven! Immers, met elke soort cocktailbar op locatie is het feest! Wij vinden het belangrijk enkel verse biologische producten te gebruiken, de beste A-merk dranken én de mooiste cocktailbars. Hierbij creëert SHAKE IT een ware beleving!

Alle gelegenheden

Veel gestelde vragen

 • Wat kost het om een mobiele cocktailbar te huren?

  Je huurt onze mobiele cocktailbars tegen de scherpste huurtarieven. Wij hanteren de beste prijs/kwaliteit-verhouding van Nederland te garanderen. Welke bar het meest geschikt is voor jouw evenement? Wij adviseren je graag. De huur prijs van een mobiele cocktailbar, inclusief personeel met alle materialen is € 495,- totaal verzorgd.

 • Wat moet ik zelf regelen?

  Wij regelen alles, zodat jij lekker feest kan vieren. We nemen dus alles mee wat we nodig hebben. Dus ook al het ijs en verschillende soorten glaswerk. Tijdens het shaken hebben we alleen geen tijd om de glazen op te halen. Dit doen we dus als we klaar zijn of wellicht dat iemand uit de bediening dit zou kunnen doen.

 • Wat gebeurd er wanneer we op het afgesproken aantal cocktails zitten?

  ‘Nee’ verkopen op jouw feest is geen optie en daarom nemen wij altijd wat extra ingrediënten en glaswerk mee. Uiteraard is dit niet onbeperkt dus het is belangrijk van te voren een goede inschatting te maken van het aantal cocktails.

  Wanneer we bijna het afgesproken aantal cocktails bereiken geven we jou een seintje. Op dat moment kan jij beslissen om de bar te sluiten of om nog een extra aantal cocktails af te nemen. Deze extra cocktails kosten hetzelfde per stuk als de cocktails in de offerte. Wij zullen nooit extra cocktails shaken zonder dat jij of de ‘eventmanager’ daar akkoord voor geeft. Op deze manier kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

 • Welke cocktails krijg ik?

  Wij shaken minimaal 5 populaire cocktails en 2 alcoholvrije cocktails op jouw feest. In de afgelopen 10 jaar hebben wij vrijwel alle mogelijke cocktails al een keer geshaket. We weten hierdoor precies welke cocktails populair zijn op feesten. Met deze cocktails hebben we een heel mooi menu samengesteld. Dit menu wisselt met de seizoenen mee zodat je in de zomer ook echt zomerse cocktails krijgt. Heb je een voorkeur voor een bepaalde cocktail? Laat het ons weten, dan zetten we die op jouw menu.

   

 • Wat zijn de afmetingen van de cocktailbars?

  Dit verschilt per barmeubel. De grootste bar is 2m x 0,82m in transportstand. Alle mobiele cocktailbars passen door een normale deuropening van 0,85m. De cocktailbars variëren tussen de 1m en 2m en kunnen aan elkaar gekoppeld worden voor een extra grote bar. Twijfel je of de bar een draai kan maken of dat deze in de lift past? Geef dit dan altijd aan bij je boeking. Op die manier kijken wij welke bar het meest geschikt is.

  Wanneer je op jouw locatie een vloeroppervlakte kunt reserveren van 2,5m breed x 2m diep (per bar) dan zit je altijd goed.

 • Moet ik zelf een cocktailbar kiezen?

  Nee hoor. 90% van onze klanten heeft geen voorkeur voor een specifiek barmeubel. Het moet er gewoon goed uitzien en daar kan je altijd op rekenen bij SHAKE IT. Heb je na het bekijken van onze foto’s een voorkeur voor een mobiele cocktailbar? Laat het ons dan weten, dan houden we hier rekening mee.

 • Werken jullie met echte cocktailshakers?

  Jazeker. Onze 80 cocktailshakers hebben zich bewezen door meerdere trainingen succesvol af te ronden alvorens ze op pad mogen voor ons. Ze hebben een passie voor cocktails en stralen dit af op jouw gasten of bezoekers. De professionaliteit van onze cocktailshakers wordt geborgd door hen continu te blijven trainen in onze eigen SHAKE IT academy.

 • Hoe gaan jullie om met het onderwerp duurzaamheid?

  Goed dat je dit wilt weten! In 2015 ontstond de wens bij ons om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Sindsdien hebben we niet stil gezeten. We hebben ons energieverbruik met 60% verminderd en voorzien voor een groot deel in onze eigen energiebehoefte met een dak vol zonnepanelen en een laadpaal. Daarnaast zijn we volledig gestopt met het gebruiken van plastic rietjes en bekers. Tot slot gebruiken we zoveel mogelijk duurzame ingrediënten en hebben we een eigen duurzame koffieblend ontwikkelt. Je kunt dus wel zeggen dat wij een duurzame cateraar zijn.