Koffiebar huren Westerblokker

De Koffiebar afdeling Shake It in Westerblokker helpt u verder!

Wilt u een Koffiebar bij Shake It in Westerblokker? Shake It is uw full-service leverancier voor het Koffiebar concept. Voor ieder locatie of evenement is er een passende Koffiebar in Westerblokker. Shake It levert de Koffiebar in verschillende concepten zoals: Hardware, All-In, concepten inclusief decoratie en maatwerk arrangementen. Wij denken graag met u mee! Met Koffiebar van Shake It in Westerblokker wordt uw evenement of beursstand een groot succes waar mensen nog lang over na zullen praten!

Vind dé unieke Koffiebar concepten bij Shake It! Westerblokker

Bij Shake It bieden wij de volgende Koffiebar mogelijkheden:

  • Een kwalitatief hoogstaand Koffiebar concept waarbij u compleet wordt ontzorgd, passend bij de look and feel van uw evenement of beursstand. Ook is het mogelijk om uw Koffiebar in Westerblokker volledig te customizen, passend bij uw eigen huisstijl!
  • U kunt bij ons voor uw Koffiebar een professionele barista inhuren. Professionaliteit en een snelle en nette service behoren tot onze kwaliteiten.
  • Kies ervoor om uw Koffiebar te combineren met latte art. De barista's laten hierin hun creativiteit en vaardigheden de vrije loop!

Neem contact met ons op!

Shake It faciliteert unieke bar concepten voor beurzen en evenementen van allerlei formaten. Wij denken graag met u mee! Benieuwd naar de mogelijkheden voor het Koffiebar concept in Westerblokker bij Shake It? Bel ons op +31 (0)88 600 55 80 of stuur een e-mail.

Wat onze klanten zeggen

Heerlijke cocktails!

Super middag gehad op de zaak, heerlijke alcoholvrije cocktails en geweldige service!
Tot de volgende keer.

Professioneel, meedenkend, prettige personen. Smoothies heerlijk!! Prima zaken mee te doen, en waar voor je geld. 5 sterren!

Top georganiseerd! Tot snel.

Voor herhaling vatbaar

Wij hadden voor de start van een groot project een Smoothiebar gehuurd. Was een groot succes! Goed telefonisch contact, denken met je mee. Ter plekke ook heel flexibel. Leuk personeel, zeker een aanrader en zal zeker niet de laatste keer zijn dat we wat gaan doen met Shake-it.

Plan al jaren evenementen in bij Shake-it en ben elke keer zeer tevreden over de professionaliteit en de kwaliteit.

We hebben als viering van onze mijlpalen een barista onsite besteld. Binnen een paar telefoontjes kon dit gelukkig snel geregeld worden Die morgen stond inderdaad een gezellig koffiebar op onze werkvloer.

Super flexibel in het voortraject Vragen door naar doel en thema en spelen hier op in met de cocktails. Op de dag zelf een leuke vlotte barman die met veel enthousiaste aan de slag ging. Erg leuk!

Wij werken al jaren met SHAKE IT voor de uitvoering tijdens de ArenA concerten,

Shake-it heeft het super goed gedaan. De juice is goed bevallen en ook zag het er allemaal netjes en goed uit. Top ervaring

Zeer goede ervaring met de Shake-it. Wij hebben bij hun de Bamboe bar gehuurd om zo een beetje extra aan onze beursstand te geven. Een leuk en uniek concept.

Super mooie uitstraling van zowel de bars als de website Echt een top bedrijf. Ik heb hier nu 6x een koffiebar gehuurd met een barista, in 1 woord: GE-WEL-DIG!