Koffie Catering het-Zand

Op zoek naar Koffie Catering in ? Shake It helpt u verder!

Wilt u uw evenement, beurs of feest combineren met Koffie Catering in ? Shake It is uw full-service leverancier voor kwalitatieve Koffie Catering. Bij Shake It kunnen we voor elk budget Koffie Catering aanbieden. Met Koffie Catering op uw evenement, beurs of feest in weet u zeker dat het een succes gaat worden!

Maak een unieke beleving van uw Koffie Catering in

Wij werken vanuit de missie om voor onze opdrachtgevers een totaalbeleving te creëren. Bij Shake It bieden wij het volgende aan:

  • Een kwalitatief hoogstaande bar van het type materiaal dat u wenst, helemaal te customizen naar uw wens. Zo is Koffie Catering gelijk een stuk exclusiever!
  • Combineer uw Koffie Catering met barista service. Professionaliteit en een snelle en nette service behoren tot onze kwaliteiten.
  • Kies ervoor om uw Koffie Catering te combineren met latte art. Onze barista’s gaan hierin steeds verder, hun creativiteit en vaardigheden zijn indrukwekkend!

Neem contact met ons op!

Wilt u Koffie Catering? Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hechten wij er waarde aan om een pakket op maat aan te bieden. Vraag vrijblijvend een offerte aan, bel ons op +31 (0)88 600 55 80 of stuur een e-mail.

Wat onze klanten zeggen

Heerlijke cocktails!

Super middag gehad op de zaak, heerlijke alcoholvrije cocktails en geweldige service!
Tot de volgende keer.

Professioneel, meedenkend, prettige personen. Smoothies heerlijk!! Prima zaken mee te doen, en waar voor je geld. 5 sterren!

Top georganiseerd! Tot snel.

Voor herhaling vatbaar

Wij hadden voor de start van een groot project een Smoothiebar gehuurd. Was een groot succes! Goed telefonisch contact, denken met je mee. Ter plekke ook heel flexibel. Leuk personeel, zeker een aanrader en zal zeker niet de laatste keer zijn dat we wat gaan doen met Shake-it.

Plan al jaren evenementen in bij Shake-it en ben elke keer zeer tevreden over de professionaliteit en de kwaliteit.

We hebben als viering van onze mijlpalen een barista onsite besteld. Binnen een paar telefoontjes kon dit gelukkig snel geregeld worden Die morgen stond inderdaad een gezellig koffiebar op onze werkvloer.

Super flexibel in het voortraject Vragen door naar doel en thema en spelen hier op in met de cocktails. Op de dag zelf een leuke vlotte barman die met veel enthousiaste aan de slag ging. Erg leuk!

Wij werken al jaren met SHAKE IT voor de uitvoering tijdens de ArenA concerten,

Shake-it heeft het super goed gedaan. De juice is goed bevallen en ook zag het er allemaal netjes en goed uit. Top ervaring

Zeer goede ervaring met de Shake-it. Wij hebben bij hun de Bamboe bar gehuurd om zo een beetje extra aan onze beursstand te geven. Een leuk en uniek concept.

Super mooie uitstraling van zowel de bars als de website Echt een top bedrijf. Ik heb hier nu 6x een koffiebar gehuurd met een barista, in 1 woord: GE-WEL-DIG!