Koffie Op Locatie Beverwijk

Zoekt u Koffie Op Locatie in Beverwijk? U bent dan bij Shake It aan het goede adres!

Op zoek naar Koffie Op Locatie in Beverwijk? Wij van Shake It faciliteren unieke bar concepten in geheel Europa. Wilt u Koffie Op Locatie organiseren? Shake It helpt u met de [type] die u zoekt, passend bij uw budget en voorkeuren.

Dé totaalbeleving met Koffie Op Locatie van Shake It in Beverwijk!

Bij Shake It is het onze missie om voor onze opdrachtgevers een totaalbeleving te creëren. Bij Shake It bieden wij de volgende faciliteiten aan:

  • Kwalitatief hoogstaande Koffie Op Locatie. Shake It beschikt over een groot assortiment van een minibar tot de grote evenementen bars. Voor al uw wensen is er een passende Koffie Op Locatie!
  • Elk gewenst type personeel. Team Shake It bestaat uit onder andere cocktailshakers, barista's en professionele barmannen.
  • Uw Koffie Op Locatie combineren met luxe hapjes of een diner in Beverwijk.
  • Een flairtender of barista! Combineer uw Koffie Op Locatie met een spectaculaire cocktail show of mooie latte art.

Wij helpen u graag met uw Koffie Op Locatie

Wilt u hoogstaande Koffie Op Locatie? Shake It helpt u verder! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. Heeft u nog vragen? Bel ons op +31 (0)88 600 55 80 of stuur een e-mail.

Wat onze klanten zeggen

Heerlijke cocktails!

Super middag gehad op de zaak, heerlijke alcoholvrije cocktails en geweldige service!
Tot de volgende keer.

Professioneel, meedenkend, prettige personen. Smoothies heerlijk!! Prima zaken mee te doen, en waar voor je geld. 5 sterren!

Top georganiseerd! Tot snel.

Voor herhaling vatbaar

Wij hadden voor de start van een groot project een Smoothiebar gehuurd. Was een groot succes! Goed telefonisch contact, denken met je mee. Ter plekke ook heel flexibel. Leuk personeel, zeker een aanrader en zal zeker niet de laatste keer zijn dat we wat gaan doen met Shake-it.

Plan al jaren evenementen in bij Shake-it en ben elke keer zeer tevreden over de professionaliteit en de kwaliteit.

We hebben als viering van onze mijlpalen een barista onsite besteld. Binnen een paar telefoontjes kon dit gelukkig snel geregeld worden Die morgen stond inderdaad een gezellig koffiebar op onze werkvloer.

Super flexibel in het voortraject Vragen door naar doel en thema en spelen hier op in met de cocktails. Op de dag zelf een leuke vlotte barman die met veel enthousiaste aan de slag ging. Erg leuk!

Wij werken al jaren met SHAKE IT voor de uitvoering tijdens de ArenA concerten,

Shake-it heeft het super goed gedaan. De juice is goed bevallen en ook zag het er allemaal netjes en goed uit. Top ervaring

Zeer goede ervaring met de Shake-it. Wij hebben bij hun de Bamboe bar gehuurd om zo een beetje extra aan onze beursstand te geven. Een leuk en uniek concept.

Super mooie uitstraling van zowel de bars als de website Echt een top bedrijf. Ik heb hier nu 6x een koffiebar gehuurd met een barista, in 1 woord: GE-WEL-DIG!