Veelgestelde vragen – Smoothiebar huren

Er zijn veel vragen die ons vaker gesteld worden. Deze vragen hebben wij verzameld en opgedeeld in categorieën. Op deze pagina vind je deze verzameling van veelgestelde vragen met het bijpassende antwoord. Op deze manier word je snel geholpen en heb je snel een antwoord op jouw vraag.

 • Hoeveel smoothies moet ik afnemen?

  Goede vraag! Wanneer je ongeveer 1,5 drankje per gast rekent, dan zit je goed.

  Je zal zien dat jouw gasten graag hun frisdrank laten staan wanneer er een smoothiebar aanwezig is. Verse smoothies drink je immers niet iedere dag. Ze zijn nu ‘up for grabs’ terwijl je er in de stad minimaal € 5,- per stuk voor betaalt. En omdat we meerdere soorten maken, zijn er altijd veel mensen die ‘toch ook wel benieuwd zijn hoe de andere smaken’.

 • Met wat voor een bekers werken jullie?

  Je krijgt flinke smoothiebekers van 250ml. Omdat wij niet met plastic willen werken, zijn onze bekers en rietjes gemaakt van PLA. PLA is het milieuvriendelijk alternatief voor plastic.

 • Welke smoothies krijg ik?

  Op jouw evenement maken we altijd drie soorten smoothies of sappen. Hierdoor is er altijd voor ieder wat wils. In de afgelopen 10 jaar hebben wij vrijwel alle mogelijke smoothies al een keer gemaakt. We weten hierdoor precies welke smoothies en sappen populair zijn op evenementen. Met deze gezonde drankjes hebben we een heel mooi menu samengesteld. We houden in het menu rekening met verschillende kleuren en smaken. Het menu wisselt met de seizoenen mee zodat je in de zomer ook echt zomerse drankjes krijgt. Heb je een voorkeur voor een bepaald ingrediënt? Laat het ons weten, dan zetten we die op jouw menu.

 • Wat is het verschil tussen smoothie en juice?

  Onze juices zijn verse sappen. We maken leuke combinaties. Veel juices hebben troebel appelsap als basis, omdat dit de smaak van de andere verse ingrediënten versterkt.

  Een smoothie is wat dikker van dan een verse sap. We maken deze drankjes in de blender. Zowel juices als smoothies zijn super gezond en smaken heerlijk. Ze worden ook allebei gemaakt van vers fruit en verse groente.

 • Wat zijn de afmetingen van de smoothiebars?

  Dit verschilt per barmeubel. De grootste bar is 2m x 0,82m in transportstand. Alle mobiele bars passen door een normale deuropening van 0,85m. De smoothiebars variëren tussen de 1m en 2m en kunnen aan elkaar gekoppeld worden voor een extra grote bar. Twijfel je of de bar een draai kan maken of dat deze in de lift past? Geef dit dan altijd aan bij je boeking. Op die manier kijken wij welke smoothiebar het meest geschikt is.

  Wanneer je op jouw locatie een vloeroppervlakte kunt reserveren van 2,5m breed x 2m diep (per bar) dan zit je altijd goed.

 • Moet ik zelf een barmeubel huren?

  Nee hoor. 90% van onze klanten heeft geen voorkeur voor een specifiek barmeubel. Het moet er gewoon goed uitzien en daar kan je altijd op rekenen bij Bar Company. Heb je na het bekijken van onze foto’s een voorkeur voor een mobiele smoothiebar? Laat het ons dan weten, dan houden we hier rekening mee.

 • Wat kost een smoothiebar huren?

  De prijs van een smoothiebar huren is afhankelijk van een aantal variabelen. Denk hierbij aan het aantal smoothies, het aantal bartenders en het aantal uren. In principe kun je de volgende variabelen aanhouden.

  • € 195,- voor de mobiele smoothiebar met materialen
  • € 25,- per uur voor een enthousiaste bartender
  • € 2,75 voor verse smoothie (250ml)

  Vraag echter altijd een offerte aan. Je ontvangt deze op werkdagen binnen 24 uur van ons. Daarnaast denken we altijd graag met je mee en geven we je graag een gratis advies. Hierdoor kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze smoothie en sappen catering is in te huren vanaf €495,- ex btw. volledig verzorgd.

 • Kan ik mijn logo ergens op zetten?

  Jazeker. Wij werken veel voor bedrijven en op beursstands en we weten dus hoe belangrijk ‘branding’ is. Als jij ons je logo stuurt, dan zetten wij deze kosteloos op de menukaarten. Daarnaast kunnen we de smoothies ook corporate-namen geven. Denk aan de ‘jouw bedrijf’- smoothie. Ieder feest wordt gehouden met een reden en deze communiceren wij graag van je.

 • Hoe gaan jullie om met het onderwerp duurzaamheid en plastic?

  Goed dat je dit wilt weten! In 2015 ontstond de wens bij ons om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Sindsdien hebben we niet stil gezeten. We hebben ons energieverbruik met 60% verminderd en voorzien voor een groot deel in onze eigen energiebehoefte met een dak vol zonnepanelen en een laadpaal. Daarnaast zijn we volledig gestopt met het gebruiken van plastic rietjes en bekers. Tot slot gebruiken we zoveel mogelijk duurzame ingrediënten en hebben we een eigen duurzame koffieblend ontwikkelt. Je kunt dus wel zeggen dat we een duurzame cateraar zijn.

 • Waarom voor jullie kiezen?

  Jouw evenement moet een daverend succes worden en hiervoor moet alles kloppen op het juiste moment. Er is namelijk geen tweede kans om het goed te doen. Daarom wil je een ervaren partij inhuren waar je op kunt rekenen. Een partij die altijd de telefoon opneemt en je helpt bij al je vragen. Een partij met een team van 80 eigen bartenders zodat ‘sorry we hebben een zieke’ uitgesloten is. Mede om deze reden zijn we ‘preferred supplier’ voor vrijwel alle evenementenbureau ’s en -locaties. En met meer dan 2.000 tevreden opdrachtgevers per jaar zijn we trotse marktleider!

 • Wat moet ik zelf regelen?

  Wij regelen alles, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. We nemen dus alles mee wat we nodig hebben. Lekker toch?

 • Wat gebeurd er wanneer we op het afgesproken aantal smoothies zitten?

  ‘Nee’ verkopen op jouw feest is geen optie en daarom nemen wij altijd wat extra ingrediënten en bekers mee. Uiteraard is dit niet onbeperkt dus het is belangrijk van te voren een goede inschatting te maken van het aantal drankjes.

  Wanneer we bijna het afgesproken aantal sappen of smoothies bereiken geven we jou een seintje. Op dat moment kan jij beslissen om de bar te sluiten of om nog een extra aantal drankjes af te nemen. Deze extra smoothies kosten hetzelfde per stuk als de smoothies in de offerte. Wij zullen nooit extra drankjes maken zonder dat jij of de ‘eventmanager’ daar akkoord voor geeft. Op deze manier kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.