Veelgestelde vragen – Bier, Fris en Wijn bar huren

Er zijn veel vragen die ons vaker gesteld worden. Deze vragen hebben wij verzameld en opgedeeld in categorieën. Op deze pagina vind je deze verzameling van veelgestelde vragen met het bijpassende antwoord. Op deze manier word je snel geholpen en heb je snel een antwoord op jouw vraag.

 • Hoeveel Bier moet ik afnemen?

  Goede vraag! Wanneer je ongeveer 2 drankjes per uur/ per gast rekent (gemiddeld over de gehele avond), dan zit je goed. Bij prive gelegenheden kan dat soms hoger uitpakken. Wij adviseren je hier graag in met ons maatwerk pakketten.

 • Hoeveel Fris moet ik afnemen?

  Bij fris is het uitereraard anders dan bij alcoholische dranken. Wij bieden onze fris pakketten daarom onbeperkt aan! Voor een vast bedrag leveren wij onbeperkt gedurende het evenement/ feest alle dranken zoals; cola, cola light, sinas, 7-up, tonic, plat water, bruisend water, sinaasappelsap en cranberry sap. Mocht je andere wensen hebben? dan passen wij dit graag voor je aan.

 • Hoeveel Wijn moet ik afnemen?

  Goede vraag! Wanneer je ongeveer 2 drankjes per uur/ per gast rekent (gemiddeld over de gehele avond), dan zit je goed. Bij prive gelegenheden kan dat soms hoger uitpakken. Wij adviseren je hier graag in met ons maatwerk pakketten.

 • Met wat voor een glaswerk werken jullie?

  1. Bier: Heineken Ellipse bierglazen (fluitjes) deze hebben een inhoudt van 0,25 L.
  2. Wijn: Mooie grote wijn glazen voor wit, rood & rose (0,67 L.)
  3. Champagne: Elegante kristallen Flutes (0,22 L.)

 • Welke soorten Bier, Fris & Wijn krijg ik?

  • Wijn: Gebruikte flessen worden d.m.v. nacalculatie gefactureerd. Niks gedronken = geen kosten!
  • Bier: Op dezelfde wijze wordt het bier geleverd, ieder bierfust dat wordt aangebroken wordt d.m.v. nacalculatie gefactureer. Niks gedronken = geen kosten!
  • Fris: Wij bieden onze fris pakketten onbeperkt aan! Voor een vast bedrag onbeperkt gedurende het evenement of feest.

  Op jouw evenement schenken wij de beste wijn soorten, onze sommelier is altijd opzoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen hierin. Welke wijnen schenken wij?

  WIT
  1. Hans Greyl (Marlborough, Nieuw Zeeland) / Druiven: Sauvignon blanc
  2. Monte Araya – Rioja (Spanje) / Druiven: Viura, Chardonnay

  ROOD
  1. Primitivo Ponte Villoni (Italie) / Druiven: Primitivo, nero di troia, sangiovese
  2. Sun Gate (Californië) / Druiven: Cabernet Sauvignon

  ROSE
  1. Alexis Lichine (Frankrijk) /Druiven: Cinsault (heerlijke lichte rosé)

  BUBBELS
  1. Cava El Celleret (Spanje) / Druiven: Xarel-lo, Macabeo, Parellada
  2. Champagne is op aanvraag

 • Welke frisdranken zitten er standaar in het pakket?

  Cola, cola light, sinas, 7-up, tonic, plat water, bruisend water, sinaasappelsap en cranberry sap.
  Mocht je andere wensen hebben? dan passen wij dit graag voor je aan!

 • Welk bier schenken jullie standaard?

  Wij maken gebruik van de Heineken Blade biertap. De BLADE is makkelijk, compact en stijlvol. Daardoor voelt ie zich overal thuis. Van binnen tot buiten. De 8 liter fusten zijn genoeg voor maar liefst 30 biertjes. Een fust is makkelijk te verwisselen is net zo makkelijk als een biertje tappen, iedereen kan er mee tappen!

  Welke fusten kunnen er nog meer op de Heineken BLADE?

  • Heineken pils (standaard) / Heineken 0.0%
  • Amstel Radler
  • Affligem blond/ Affligem Triple
  • Birra Moretti
  • Edelweiss
  • Brand IPA

  De fusten zijn vanaf € 24,50 leverbaar!
  Tevens kan je meerdere BLADES bij elkaar plaatsen, bijvoorbeeld Heineken + 0.0 Heineken voor de Bob!

 • Kan ik dan ook makkelijk de biertap bedienen?

  Jazeker, dat is het leuke van deze tap, iedereen kan hiermee tappen!, de biertjes zijn ijskoud, dus dubbel genieten!

 • Wat zijn de afmetingen van de bier, fris & wijn bars?

  Dit verschilt per barmeubel. De grootste bar is 2m x 0,80m in transportstand. Alle mobiele bars passen door een normale deuropening van 0,85m. Twijfel je of de bar een draai kan maken of dat deze in de lift past? Geef dit dan altijd aan bij je boeking. Op die manier kijken wij welke bier, fris & wijn bar het meest geschikt is. Wanneer je op jouw locatie een vloeroppervlakte kunt reserveren van 2,5m breed x 2m diep (per bar) dan zit je altijd goed.

 • Kan ik barpersoneel inhuren achter de bar? of mogen we zelf bedienen?

  Wij hebben altijd de voorkeur onze opdracthgevers/ klanten compleet te ontzorgen. Uiteraard is het ook mogelijk de bier, fris & wijn bar zelf te bedienen.

 • Wat kost een bier, fris & wijn bar huren?

  De prijs van een bier, fris & wijn bar huren is afhankelijk van een aantal variabelen. Denk hierbij aan het aantal consumpties, het aantal bartenders en het aantal uren. In principe kun je de volgende variabelen aanhouden.

  € 175,- voor de mobiele bier, fris & wijn bar
  € 75,- euro voor een GAMKO koeling (niet altijd nodig!)
  € 45,- per uur voor een enthousiaste bartender (m/v)
  € 75,- voor de Heineken BLADE.

  Vraag echter altijd een offerte aan. Je ontvangt deze op werkdagen binnen 24 uur van ons. Daarnaast denken we altijd graag met je mee en geven we je graag een gratis advies. Hierdoor kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze bier, fris & wijn bar / catering is in te huren vanaf € 495,- ex btw. volledig verzorgd.

 • Kan ik mijn logo ergens op zetten?

  Jazeker. Wij werken veel voor bedrijven en op beursstands en we weten dus hoe belangrijk ‘branding’ is. Als jij ons je logo stuurt, dan zetten wij deze kosteloos op de menukaarten en op de bar! Wij denken hierin graag met jullie mee.

 • Hoe gaan jullie om met het onderwerp duurzaamheid?

  Goed dat je dit wilt weten! In 2013 ontstond de wens bij ons om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Sindsdien hebben we niet stil gezeten. We zijn volledig gestopt met het gebruiken van plastic rietjes en bekers, we gebruiken zoveel mogelijk duurzame ingrediënten en hebben we een eigen duurzame koffieblend ontwikkelt. Je kunt dus wel zeggen dat we een duurzame cateraar zijn.

 • Waarom voor jullie kiezen?

  Jouw evenement moet een groot succes worden en hiervoor moet alles kloppen op het juiste moment. Er is namelijk geen tweede kans om het goed te doen. Daarom wil je een ervaren partij inhuren waar je op kunt rekenen. Een partij die altijd de telefoon opneemt en je helpt bij al je vragen. Een partij met een team van 80 eigen bartenders zodat ‘sorry we hebben een zieke’ uitgesloten is. Mede om deze reden zijn we ‘preferred supplier’ voor vrijwel alle evenementenbureau ’s en -locaties. En met meer dan 2.000 tevreden opdrachtgevers per jaar zijn we trotse marktleider!

 • Wat moet ik zelf regelen?

  Wij regelen alles, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. We nemen dus alles mee wat we nodig hebben. Je wordt compleet ontzorgd :- )

 • Wat gebeurd er wanneer we op het afgesproken aantal consumpties zitten?

  ‘Nee’ verkopen op jouw evenement of feest is geen optie en daarom nemen wij altijd extra ingrediënten en glaswerk mee. Uiteraard is dit niet onbeperkt dus het is belangrijk van te voren een goede inschatting te maken van het aantal consumpties.