Onze bars

Bars in alle soorten en maten

Bij ons kunt u terecht voor de bar passend bij uw evenement. We beschikken over meer dan 80 bars in diverse stijlen. Neutraal, chique, robuust, industrieel, vintage of landelijk; het kan allemaal. Van een mini bar tot de grote evenementenbars of beursbar die u zoekt! 

Onze bars zijn op verschillende manieren te personaliseren:

  • Ledverlichting in uw huisstlijl (in alle mogelijke kleuren!)
  • Krijtborden voorzien van uw logo
  • Barbranding (bijv. middels stickers)
     

Vraag naar de mogelijkheden » 

 

Onze bars

Diverse type bars 

Compact

Onze minibars zijn ideaal inzetbaar op locaties met een beperkte ruimte óf om mee rond te rijden in een zaal. Klein en flexibel. Zo kunt u zelf naar de mensen toe. De bar is leverbaar met of zonder personeel. De bars zijn voorzien van een krijtbord aan de voorzijde en een frame aan de bovenkant om bijvoorbeeld uw bedrijfslogo te presenteren. 

Regulier

Kies voor de stijlvolle, strakke Single Lounge Bar of de robuuste White Wash Metal Look Bar. Leverbaar met of zonder personeel en met meerdere mogelijkheden voor branding van uw bedrijf.​

Evenement/ festival

Met onze modulaire barsysteem is veel mogelijk. Deze barren zijn beschikbaar in zwart, wit, of steigerhout. De kleinste versie is 2.70 meter breed, maar kan worden uitgebouwd tot een bar van wel 40 meter lang. In U-vorm, L-vorm of als een Eilandbar, deze bar is inzetbaar op vrijwel iedere gewenste locatie. De bars kunnen voorzien worden van koeling, biertap of een (cocktail) RVS werkstation.

Beurs/ congres 

Vooral op beurzen en congressen is onze 'Loungebar serie' erg populair. Een U-vorm, L-vorm of een Eilandbar, alles is mogelijk. Op deze manier brengt u uw bedrijf of promotie op een unieke wijze onder de aandacht bij uw bezoekers!

Onze bars

OFFERTE: BAR VERHUUR - MOBIELE BAR HUREN

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.