• Onze bars

Bar huren

Mobiele bar huren?

Shake It beschikt over meer dan 80 bars in diverse stijlen. Denk hierbij aan een mobiele bar in de volgende thema’s: Neutraal, Chique, Robuust, Industrieel, Vintage of Landelijk: het kan allemaal. Van een minibar tot de grote evenementen bars of beurs bar, een perfecte bar huren doet u hier!

Voor ieder feest of evenement hebben wij een passende mobiele bar. 
 

Alle bars zijn voorzien van:

  • LED Verlichting in uw huisstijl: in alle mogelijke kleuren!
  • Bar branding: het inzetten van stickers en logo’s naar uw wens
  • Ingericht met een BarConcept naar keuze
Onze bars

Mobiele bars in de volgende thema’s: Chique, Robuust of Industrieel!

Mobiele bar huren in alle maten!

Shake It staat bekend om het grote aantal en diverse type bars. Zo kunt u een mobiele bar huren in alle vormen en maten, denk bijvoorbeeld aan een minibar op locatie voor een beperkte ruimte, ideaal toch?  Voor iedere locatie hebben wij de passende bar!
 

Personaliseren van de bar

Onze mobiele bars zoals de stijlvolle/ strakke Single Lounge Bar of de robuuste White Wash Metal Look Bar zijn leverbaar met of zonder personeel. Daarbij is het voor beiden mogelijk uw persoonlijke branding van uw bedrijf terug te laten komen op de bar doormiddel van stickers die wij voor u kosteloos ontwerpen!

Ben je benieuwd naar de branding opties? Neem contact met ons op >>

Mobiele bar op locatie

Wij onderscheiden ons door van begin tot eind met u mee te denken. Zo faciliteren wij niet alleen de bar op locatie, ook heeft u de mogelijkheid om personeel en barconcepten in te huren.

Daarnaast is er ontzettend veel mogelijk met ons modulaire barsysteem. Deze mobiele bars zijn namelijk beschikbaar in zwart, wit of steigerhout. De kleinste bar die u kunt huren is 0.70 meter breed maar kan worden uitgebouwd tot een mobiele bar van wel 40 meter lang. Zo kunt u zelf kiezen of u deze bar op wilt laten bouwen in U-vorm, L-vorm of als een Eiland bar. Onze bar zijn vrijwel inzetbaar op iedere gewenste locatie
 

Beurzen & Congressen

Met name op Beurzen en Congressen is onze “Loungebar Serie” erg populair. Dat komt omdat dit type mobiele bar ideaal is om te branden. Op deze wijze kunnen wij uw huisstlijl compleet laten doorlopen in onze bars doormiddel van stickers.

Deze mobiele bars zijn tevens ideaal voor onze barconcepten zoals de koffie catering of een verse smoothie catering. U kunt hiermee uw bedrijf op een unieke wijze onder de aandacht brengen bij bezoekers!

Onze bars

Onze Lounge bar serie - compleet in huisstlijl van de klant!

OFFERTE: MOBIELE BAR HUREN (NL/ BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

FAQ pagina - lees meer

Bent u enthousiast geworden?
Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of bel ons!

Vraag direct een GRATIS offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.