Bar huren

Mobiele bar

Bij Shake It kunt u terecht voor een mobiele bar die past bij uw feest of evenement! Zo kunt u een bar huren in verschillende soorten en maten waarbij wij rekening houden met het thema van uw feest of evenement. Shake It beschikt over meer dan 80 bars in diverse stijlen. Denk hierbij aan een mobiele bar in de volgende thema’s: Neutraal, chique, robuust, industrieel, vintage of landelijk: het kan allemaal. Van een minibar tot de grote evenementen bars of beurs bar, een perfecte bar huren doet u hier!
 

Onze mobiele bars personaliseren:

  • LED Verlichting in uw huisstijl: in alle mogelijke kleuren!
  • Bar branding: het inzetten van stickers en logo’s naar uw wens
  • Ingericht met een BarConcept naar keuze
Onze bars

Mobiele bar huren in alle maten!

Shake It staat bekend om het grote aantal en diverse type bars. Zo kunt u een mobiele bar huren in alle vormen en maten en daarin denken wij graag met u mee. Zo bieden wij bijvoorbeeld minibars aan op locaties voor een beperkte ruimte, ideaal toch? Daarnaast kunt u als u een mobiele bar zoals een minibar huurt hiermee een zaal of ruimte rondrijden. Zo kunt u een bar huren die klein en flexibel is waarmee naar bezoekers en mensen toe kan worden gegaan. 
 

Een losse bar huren? 
of inclusief personeel

De mobiele bar is zowel leverbaar met als zonder personeel. Zo kunt u bij ons ook personeel of ene barconcept bij de mobiele bar huren, handig voor als u het werk uit handen wil geven. Wij leveren dus een bar op locatie en hierbij heeft u dus veel inbreng. Daarnaast is het mogelijk de bar te personaliseren door bijvoorbeeld uw ''bedrijfslogo'' of een leuke tekst bijvoorbeeld ''Happy Birthday'' op de bar te laten zetten. Voor dit type mobiele bar, ook wel compact genoemd, kunt u meer informatie verkrijgen op de pagina MinibarHouten bar of Sinlge Lounge bar.
 

Personaliseren van de bar

Naast bovengenoemde mobiele bars bieden wij ook een heel ander soort mobiele bar aan. Zo kunt u kiezen voor de stijlvolle, zeer strakke Single Lounge Bar of de robuuste White Wash Metal Look Bar. Deze mobiele bar is beiden leverbaar met of zonder personeel. Daarbij is het voor beiden mogelijk uw persoonlijke branding van uw bedrijf terug te laten komen. Bent u benieuwd naar hoe onze mobiele bar eruit ziet? Kijk dan voor meer informatie op de pagina van de Single Lounge Bar en de Houten/ White Wash bar.

Bar op locatie

Shake It onderscheidt zich door van begin tot eind met u mee te denken. Zo faciliteren wij niet alleen de bar op locatie, ook heeft u de mogelijkheid om personeel en catering in te huren. Daarnaast is er ontzettend veel mogelijk met ons modulaire barsysteem. Deze mobiele bar is namelijk beschikbaar in zwart, wit of steigerhout. De kleinste bar die u kunt huren is 2.70 meter breed maar kan worden uitgebouwd tot een mobiele bar van wel 40 meter lang. Zo kunt u zelf kiezen of u deze bar op wilt laten bouwen in U-vorm, L-vorm of als een Eiland bar. De bar op locatie is inzetbaar op vrijwel iedere gewenste locatie en beschikt over alle gewenste extra’s. Denk hierbij aan voorzieningen zoals een koeling, biertap of een RVS werkstation.

Zie hier een overzicht van de verschillende typen 'lounge series':

 

Beurzen & Congressen

Met name op Beurzen en Congressen is onze “Loungebar Serie” erg populair. Dat komt omdat dit type mobiele bar genoeg opties biedt om uw evenement tot een succes te maken. Daarbij is er van alles mogelijk en kan de bar worden opgebouwd naar uw eigen wens en smaak. U kunt hiermee uw bedrijf op een unieke wijze onder de aandacht brengen bij bezoekers!
 

Wil u een bar huren maar heeft u hier hulp bij nodig? Of wil u gewoonweg meer informatie? Twijfel dan niet om contact op te nemen, wij staan u zeer graag te woord!

Onze bars

OFFERTE: MOBIELE BAR HUREN (NL/ BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.