Mobiele cocktailbar huren?

Wilt u een cocktailbar huren voor uw feest aan huis of bedrijfsfeest? Dan bent u bij SHAKE IT aan het juiste adres!

SHAKE IT is uw leverancier voor de cocktailbar die u zoekt in iedere denkbare stijl; Neutraal, Chique, Robuust, Industrieel, Vintage of Landelijk.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van mobiele cocktailbar verhuur op iedere gewenste locatie in Nederland & België. Voor iedere budget vindt u bij ons een passende cocktailbar. Wij denken namelijk graag met u mee over een oplossing die bij uw wensen aansluit. Ook stellen wij u graag voor aan onze professionele cocktailshakers welke een glimlach op het gezicht van uw bezoekers zullen toveren! Een cocktailbar huren bij SHAKE IT staat gelijk aan een unieke ervaring!

Cocktailbar huren - White wash bar 1.70

Wat kost een cocktailbar huren?

De huur van een mobiele cocktailbar inclusief alle benodigde materialen komt uit op een totaalprijs van €175,- SHAKE IT hanteert daarbij de beste prijs/ kwaliteitsverhouding en adviseert u graag welke cocktailbar het beste aansluit bij uw (prive) feest of evenement.

De huur van een mobiele cocktailbar, personeel, alle dranken (A-merken), vers fruit, inclusief alle benodigdheden, bieden wij al aan vanaf € 495- (50 cocktails) en wordt aangeboden door heel Nederland.