Alcoholvrije cocktailbar huren

Bent u op zoek naar een alcoholvrije 0% cocktailbar voor uw privéfeest of bedrijfsborrel? Of wilt u een alcoholvrije 0% cocktailbar huren voor uw beurs of evenement? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een unieke alcoholvrije 0% cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft. U kunt onze alcoholvrije 0% cocktailbar huren op iedere gewenste locatie!

Alcoholvrije cocktailbar 0%

Cocktailbar verhuur is onze passie en hier zijn wij trots op! Daarom zult u bij ons de allerbeste en leukste ervaringen beleven! Immers, met elke soort cocktailbar op locatie is het feest! Wij zijn vaste partner van tientallen evenementenbureaus en locatie, tevens werken wij heel nauw samen met dé beste dranken merken en schenken we de echte ‘Perfect Serve cocktails’ dit resulteert in de ultieme cocktailbeleving tijdens uw feest!

  • Cocktailbar – naar keuze!
  • Professionele cocktailshaker
  • Cocktailmenu (gepersonaliseerd)
  • Alle benodigdheden: glaswerk, BIO rietjes, BIO servertjes, etc.
  • Dé beste premium siropen & vers fruit
  • Chique cocktailglazen
  • Te boeken op uw gewenste dag/ tijdstip

Vers, biologisch en dé beste sappen & siropen!

Wij vinden het belangrijk enkel verse biologische producten te gebruiken, in combinatie met de beste premium sappen, siropen merken creëert SHAKE IT een ware beleving! Wij vinden het belangrijk u meer dan tevreden te maken!

Wilt u meer dan een alleen een alcoholvrije 0% cocktailbar inhuren, bijvoorbeeld een mobiele alcoholvrije 0% cocktailbar op locatie met personeel? Kijk dan eens op onze speciale cocktail catering pagina voor de mogelijkheden!

Gepersonaliseerd 0% cocktailmenu

Welke cocktail is uw favoriet? Wij voegen deze graag toe aan uw gepersonaliseerde 0% cocktailmenu! Wij kunnen een unieke signature cocktail voor uw evenement of feest creëren, gebaseerd op de naam of kleur(en) van uw thema feest/ huisstijl, logo van uw bedrijf/ bepaald thema. Deze cocktail kan als extra cocktail op uw feest/ evenement worden geserveerd.
Deze dienst bieden wij u kosteloos aan!

Kies jouw ideale bar!

Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest ? Of wilt u een cocktailbar huren voor op de beurs? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft.

De 4 stappen naar een succesvol evenement/ feest:

1. Kies je barconcept (cocktail, koffie, etc.)
2. Kies je favoriete bar
3. Branding opties (bar/ menu)
4. Extra’s ? (bier, fris wijn, aankleding?)