Smoothie Catering
Smoothie Catering

Smoothie Catering - Conxillium

  • OpdrachtgeverConxillium
  • OplossingSmoothie/ Coffee catering
  • Datum2017/ 2018
  • LocatieDiverse locatie's in NL

''Voor Conxillium hebben wij de afgelopen 2 jaar diverse beursstand mogen verzorgen''.

De vraag van de opdrachtgever Conxillium was of wij een ronde bar konden leveren waarbij de gasten 360 graden omheen konden lopen, wij hebben deze ronde bar voorzien van een professionele espressomachine inclusief onze (All-In) barista serice waarbij wij alle bezoekers in de ochtend uren werden getrakteerd op een verse specialteits koffie met was lekkers daarbij.

''De ultieme koffie beleving..''

In de middag uren boden wij alle bezoekers een verse smoothie aan die gepresenteerd stonden om een gepersonaliseerde menukaart op de bar, het leuke hieraan was dat de smoothie namen gerelateerd waren aan bepaalde diensten van Conxillium, op deze manier kreeg de smoothie catering een speciale wending.

''100% Vers, Biologisch en bezonder fruit''.

  • Smoothie Catering -  Conxillium
Smoothie Catering -  Conxillium

Over Conxillium

Conxillium bestaat uit vijf bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in hoogwaardige software voor de lokale overheid: BeheerVisie, DataQuint, JCC Software, Procura en GeoTax. Samen maken we ons sterk voor een betrouwbare en klantvriendelijke lokale overheid. Een overheid die professioneel, snel en transparant werkt. En daarmee burgers ervan overtuigt dat hún belang voorop staat.

 

Deel dit project