Conxillium
Conxillium

Unieke 360 graden bar en koffie- en smoothie catering

  • OpdrachtgeverConxillium
  • OplossingUnieke 360 graden bar
  • Datum2017/ 2018
  • LocatieDiverse beurzen in Nederland

Softwarebedrijf Conxillium staat al jaren met een beursstand op diverse beurzen door heel Nederland. Tijdens deze beurzen presenteert het bedrijf software gericht op overheidsorganisaties. Om zich te onderscheiden van de concurrenten zocht Conxillium naar een echt all-in eyecatching bar concept en ontvingen wij deze leuke aanvraag!

Een unieke en opvallende bar

Wij namen deze opdracht graag aan en hielden rekening met de wensen van de klant. Zo wilde Conxillium graag:

  • Een unieke en opvallende bar;
  • Een all-in bar concept met koffie- en smoothie catering en barista service;
  • Een unieke finishing touch met een knipoog naar Conxillium.
  • Unieke 360 graden bar en koffie- en smoothie catering
  • Unieke 360 graden bar en koffie- en smoothie catering

All-in barista service en smoothies van 100% biologisch fruit

Samen met de klant hebben wij gekozen voor een unieke 360 graden bar. Op deze manier konden de gasten van alle kanten optimaal bediend worden. De bar werd uitgerust met een professionele espressomachine en all-in barista service. In de ochtend werden de gasten voorzien van een kopje koffie en in de middag van smoothies van vers en biologisch fruit. Om het all-in bar concept helemaal compleet te maken werd de bar voorzien van een gepersonaliseerde menukaart met diverse Smoothies met namen van de diverse Conxillium diensten. 

Een uniek visitekaartje 

Met de 360 graden bar en smoothie- en koffie catering creëerden wij voor Conxillium een geslaagde bar beleving. Met deze unieke ronde bar is Conxillium op elke beurs voorzien van een opvallend visitekaartje

 

Over Conxillium

Conxillium bestaat uit vijf bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in hoogwaardige software voor de lokale overheid: BeheerVisie, DataQuint, JCC Software, Procura en GeoTax. Conxillium zet zich in voor een betrouwbare en klantvriendelijke lokale overheid. Een overheid die professioneel, snel en transparant werkt. En daarmee burgers ervan overtuigt dat hún belang voorop staat.

logo-conxillium.png

 

Unieke 360 graden bar en koffie- en smoothie catering

Deel dit project