Cocktail Catering
Cocktail Catering

Cocktail Catering Brandweer Haaglander

  • OpdrachtgeverBrandweer Haaglanden
  • OplossingBedrijfsfeest/ cocktail catering
  • Datum2017
  • LocatieDen Haag

Voor opdrachtgever Brandweer Haaglanden hebben wij een personeelsfeest gefaciliteerd voor 400 brandweermannen- en vrouwen. Het doel van het evenement was naast plezier, verbinden. Voor elke werknemer is het belangrijk af en toe het hoofd leeg te maken en plezier te hebben. Hierdoor leren collega's elkaar echt kennen met als resultaat dat de band hechter en prettiger wordt. Voor deze specifieke groep is er een cocktailbar geplaatst van 480 cm waarbij twee cocktailshakers de lekkersté cocktails hebben bereid. 

Naast het inhuren van de cocktailshakers is er ook een koffiebar geplaatst. Brandweerlieden konden na de verzorgde barbecue een keuze maken uit de heerlijke koffies die onze barista met liefde maakt!

 

  • Cocktail Catering Brandweer Haaglander
  • Cocktail Catering Brandweer Haaglander

Over Brandweer Haaglanden

In Nederland zijn 25 veiligheidsregio’s. Binnen deze veiligheidsregio’s werken de brandweerposten samen. Zo wordt per regio gezorgd voor het onderhoud en de centrale inkoop van materieel, worden brandweermensen opgeleid en bijgeschoold en worden oefeningen georganiseerd. Doordat de korpsen samenwerken, worden bepaalde taken efficiënter uitgevoerd en meer taken gezamenlijk opgepakt. Ook zetten we door gemeenschappelijke meldkamers bij grote incidenten en rampen snel voldoende mensen en middelen in.

Cocktail Catering Brandweer Haaglander

Deel dit project