Bar Verhuur
Bar Verhuur

Koffie catering - Eurosport

  • OpdrachtgeverDiscovery.com
  • OplossingLunch verzorging
  • Datum9 februari 2015
  • LocatieOlympisch Stadion - Amsterdam

Tijdens een bijeenkomst van Eurosport HQ bij het Olympisch Stadion - Amsterdam hebben wij de koffie catering verzorgd inclusief lekkernij en heerlijke verse sandwiches. Onze koffie catering is een All-In service waarbij u als opdrachtgever compleet wordt ontzorgd.

Naast de koffiebar hebben wij een koffiebanner (menukaart) staan waarbij u onbeperkt de keuze heeft u diverse koffies en thee; Latte Macchiato, Cappuccino, Latte, Espresso etc.

''Wij zorgen voor de ultieme koffie beleving''.

  • Koffie catering - Eurosport
  • Koffie catering - Eurosport

over eurosport

Al meer dan 25 jaar heeft Eurosport zich gevestigd als een begrip voor live sport. Bij Eurosport begrijpen we de waarden van sport. Sport is gepassioneerd. Sport is inspirerend en heeft het vermogen om ons te verenigen.

We begrijpen ook wat fans willen. Fans willen een meeslepende ervaring, de mogelijkheid om sport op elk apparaat te gebruiken wanneer het hen uitkomt, of ze nu onderweg zijn of thuis op de televisie willen kijken.

Live, exclusieve en premium sport is de kern van wat we bij Eurosport doen. Van tennis tot wielrennen, van voetbal tot atletiek en snooker tot de beste wintersportactie, elke hoek is bedekt.

Maar we tonen niet alleen de evenementen en toernooien. We nemen de kijker mee op een reis door de verhalen achter de atleten te vertellen. We geven fans de stoel die gewoon niet bestaat.

Met Eurosport nu het thuisfront van de Olympische Spelen, zullen we deze geweldige verhalen over menselijk doorzettingsvermogen, prestatie en inspiratie blijven vertellen.

Deel dit project