• FAQ/ Over ons

FAQ/ Over ons

Wie zijn wij?

Wij van Shake It faciliteren unieke bar concepten voor B2B (en B2C) in geheel Europa, waarbij wij meer dan 1500 opdrachten uitvoeren per jaar. Wij zijn geregeld te vinden in o.a. Londen, Parijs, Kopenhagen, Frankfurt & Barcelona. Ons hoofdkantoor zit gevestigd in Alkmaar op een zijafslag van de A9 (20 minuten vanaf Amsterdam) Voor onze opdrachtgevers organiseren wij speciale middagen (op afspraak) om u bar concept volldig te kunnen ervaren voordat deze wordt besteld, op deze manier kunt een kijkje nemen in onze showroom en staan de cocktails, koffies en verse smoothies voor u klaar!

''Meer dan 15 jaar ervaring''
 

Passion for perfection

Ons team bestaat uit ongeveer 50 professionele medewerkers, TEAM Shake It bestaat o.a. uit cocktailshakers, barista's en professionele barmannen. Iedereen is bij ons inhuis opgeleid waarbij hun passie en enthousiaste voor het horeca vak centraal staan. Onze sales medewerkers denken graag met u mee, door elke keer met creatieve en verassende oplossing te komen heeft Shake It een goede en betrouwbare naam opgebouwd in zowel binnen als buiten-land.
 

Onze missie

Als een van de grooste bar concept cateraars van NL & BE in het onze missie om onze opdrachtgevers een totaal beleving te laten ervaren, wij investeren voortdurend in nieuwe producten en onze vaste medewerkers. Wederzijds succes lukt alleen als we iedereen met respect behandelen, binnen en buiten het bedrijf. Een fijne sfeer, ons respect voor andere en de waarde die we hechten aan teamwerk maken van ons een bedrijf waarvan mensen graag deel van willen uitmaken, en dit stelt ons in staat om hoogwaardge prestaties te leveren.

''Wij investeren voortdurend in nieuwe producten''

 

FAQ/ Bekijk de veelgestelde vragen over onze Barconcepten >>