Personeel Inhuren

Vraag direct een offerte aanSPOEDAANVRAAG?

PASSION FOR PERFECTION!

SHAKE IT is gespecialiseerd in feesten van alle formaten. 
Van een kleine (bedrijfs)borrel tot een groot evenement of beurs, 
niets is te gek. Wij denken graag met u mee!
 

TYPE PERSONEEL

Wij hebben een groot assortiment professioneel personeel:

 • Cocktailbartenders 
 • Flairtenders
 • Barkeepers (bier, fris & wijn) 
 • Barista's
 • Bedieningspersoneel 
 • Host/ Hostessen 
 • DJ (diverse muziekstijlen)
Personeel Inhuren
Personeel Inhuren

HOST & HOSTESS

Wij verwelkomen & begeleiden graag uw gasten op uw evenement, ons enthousiaste host/ hostessen zullen zorgen voor een warm welkom. Wij onderscheiden ons door onze hoogopgeleide, gastvrije personeel en pro-actieve werkhouding. Wij passen onze dresscode volledig aan in het thema van uw evenement of beurs.
 

BEDIENING & BAR

Onze professionele bediening & bar medewerkers zijn uw visitekaartje op uw evenement, een glimlach op het gezicht van uw bezoeker toveren is waar onze barkeepers voor staan. Een goede bediening is stressbestendig en staat voor een snelle & nette service. Mogen wij uw gastheer zijn? 

BARKEEPER/ COCKTAILSHAKER

Onze professionele cocktailshakers & barkeepers zijn uw visitekaartje op uw evenement, een glimlach op het gezicht van uw bezoeker toveren is waar onze barkeepers voor staan. Een goede barman is stressbestendig en staat voor een snelle & nette service. Mogen wij uw gastheer zijn? 
 

BARISTA

Een goede kop koffie staat voor een warm welkom en zorgen voor de extra beleving. Professionaliteit, snelle en een nette service behoren tot onze kwaliteiten. Onze barista's zijn SCAE gecertificeerd, representatief en pro-actief. Onze barista vertellen u graag de verschillende koffie technieken en maken doormiddel van hun Latte Art de meest unieke koffies!
 

DJ

Onze DJ's kunnen van elke gelegenheid een knallend feest maken, afhankelijk is de doelgroep en het thema. Wij kunnen de complete setting voorzien van DJ booth, licht & geluid voor u verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden!

Personeel Inhuren

Offerte: Personeel Inhuren (NL & BE)

Om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hechten wij er waarde aan een pakket op maat te bieden, dat op maat is voor uw evenement.

ONZE KWALITEITEN:

 • HBO opgeleid
 • Representatief, pro-actieve werkhouding
 • Gastvrij, stressbestendig
  (ook in het buitenland!)
Ontmoet ons team

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend een offerte aan op maat.

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wil je onze diensten binnen 5 werkdagen gebruiken? Vul dan onderstaand formulier in, we nemen dan gedurende werkdagen binnen een half uur contact met je op.