• Promotie/ Activatie

Promotie/ Activatie

Activatie en sampling:
de juiste bar voor uw promotie 

Seeing is believing. Kies daarom de juiste bar of balie om uw product te promoten of te samplen bij de doelgroep. We leveren maatwerk: in bars en balies, personeel én branding. Al onze bars zijn geschikt voor promotie, sampling en activatie. Zoals de Minibar, de Houten bar, de Bamboebar en de Single Loungebar. Pakt u het groot aan en heeft u veel ruimte, bouw uw bar of balie dan zo groot als u wilt met onze Loungebar Serie. Van 2.70 meter tot wel 40 meter! Alle bars en al onze barconcepten zijn mogelijkbij promoties en activaties.
 

Een andere manier om uw merk en product zichtbaar te maken tijdens een event of beurs, is rondlopen in de ruimte. Dat kan namelijk! Onze Minibar is te gebruiken als trolly. Zo komt de doelgroep niet naar u, maar komt u naar de doelgroep! Bovenop de bar zit een frame, waar u uw persoonlijk boodschap of logo in kunt plaatsen, zodat u extra zichtbaar bent boven de menigte uit. 


Wilt u rondlopen op een heel druk event waarbij de ruimte vol staat met mensen? Dan hebben we bellytrays beschikbaar. Wilt u daar meer over weten? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer.  

Promotie/ Activatie
Promotie/ Activatie

Sterke promotie met professioneel personeel​

U wilt dat uw merk goed overkomt. De persoon die uw doelgroep rechtstreeks aanspreekt tijdens een event, is op dat moment uw visitekaartje. Wij snappen dat diegene representatief moet zijn en het verhaal of de beleving op de juiste manier moet kunnen presenteren. Daar selecteren we ons personeel op. Zo kunnen we u een sterk promotieteam bieden. 
 

Vooraf spreken we met u door wat het team moet doen, hoe zij eruit zien, hoe ze de bezoekers benaderen en welk verhaal ze daarbij vertellen. Wij zorgen dat ze vooraf gebriefd zijn over het merk en product. Waardoor ze u zodanig representeren dat u het beoogde resultaat haalt op uw event.
 

Lees hier meer over ons team van professionals dat bestaat uit promoters, hosts en hostessen, barpersoneel, barista’s en cocktailshakers.  

Laat u zien!

Zeker bij promoties wilt u zichtbaar zijn. We hebben tal van mogelijkheden om dat voor u te verzorgen. Ook hierin leveren we maatwerk. Ons team van ontwerpers kan u helpen bij het vormgeven van allerlei uitingen. We denken graag met u mee over uw zichtbaarheid. Neem contact met ons op! Bel 088 - 600 55 80 of stuur een bericht.

 

Vaste partners

We hebben veel ervaring met promotie-events en activaties. Vaste partners die met regelmaat een bar of balie bij ons huren zijn:

 • Johan Cruijff ArenA 

 • BOLS - Maxxium Nederland 

 • Bacardi Nederland 

 • Coca Cola Nederland

 • TT-Assen

 • RAI Amsterdam

 • Jaarbeurs Utrecht

 • Sony

 • JBL 

 • Philips

 • Ziggo

 • Unilever

Promotie/ Activatie

Offerte: Promotie/ Activatie (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

MEER WETEN?
Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden die onze promoties concepten u kunnen bieden?
Neem direct contact met ons op 088-600 55 80

FAQ pagina - lees meer

Bent u enthousiast geworden?
Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of bel ons!

Vraag direct een GRATIS offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.