• Kerstborrel/ Nieuwjaarsborrel

Kerstborrel, Nieuwjaarsborrel

Eindejaarsborrel

Het afgelopen jaar is weer voorbij gevlogen. U wilt uw familie, vrienden of collega's en naasten verrassen met een spectaculaire kerstborrel, nieuwjaarsborrel, afsluitingsfeest of nieuwjaarsreceptie. Echter heeft u geen idee waarmee u uw gasten moet verrassen, Wij helpen u erbij!

 

Onze catering concepten

Tijdens uw kerst of nieuwjaarsborrel kan uiteraard geen catering op uw feestlocatie ontbreken, SHAKE IT helpt u graag bij het vinden van catering voor uw receptie, feest of andere gelegenheid. Heerlijke borrelhapjes en lekkere cocktail horen er nou eenmaal bij tijdens uw kerst of nieuwjaarsborrel. Met uw ideeën gaan wij graag aan de slag. Wij doen er graag alles aan om uw kerst of nieuwjaarsreceptie zo goed mogelijk te verzorgen. Zo bieden wij bar verhuur met personeel op locatie aan incusief alle benodigheden. Hieronder vindt u verschillende opties waar u uit kunt kiezen.
Kerstborrel/ Nieuwjaarsborrel
Kerstborrel/ Nieuwjaarsborrel

Van Champagne, koffie tot heerlijke cocktails!

Bent u toch van plan om van uw nieuwjaarsborrel een swingend feest te maken? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden aan voor diverse bar concepten op locatie. Wij onderscheiden ons in de markt door te kijken naar de wensen van de opdrachtgever en hierbij een bar concept te leveren compleet in uw eigen huisstijl/ thema. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft.

U kunt onze bar concepten huren op iedere gewenste locatie in heel Nederland. Heeft u een minder ruim budget? Wij hebben voor ieder budget een passende oplossing.
 

Vers, biologisch en dé beste merken

Wij vinden het belangrijk enkel verse en biologische producten te gebruiken,  in combinatie met de beste premium dranken merken creëert SHAKE IT een ware beleving. Wij vinden het belangrijk u meer dan tevreden te maken!

Personaliseer de feestlocatie

Deze bar concepten zijn allemaal te personaliseren naar jullie wens.

Evenementen materialen:

Wilt u compleet ontzorgd worden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Kerstborrel/ Nieuwjaarsborrel

Offerte: Kerstborrel/ Nieuwjaarsborrel (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

FAQ pagina - lees meer

Bent u enthousiast geworden?
Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of bel ons!

Vraag direct een GRATIS offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.