koffiebar huren op verjaardag

Cocktailbar huren op bedrijfsfeest?

Wilt u een cocktailbar huren voor uw personeelsfeest/ bedrijfsfeest? SHAKE IT is uw leverancier van de cocktailbar die u zoekt! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen mobiele cocktailbar huren voor iedere gewenste locatie in Nederland. Voor iedere budget vindt u bij ons een passende cocktailbar!

Wij rekenen in heel Nederland géén transport of reiskosten!
 

Waarom onze mobiele cocktailbar huren?

Kies zelf welk cocktailbar concept uw wil huren en het beste aansluit bij uw wensen. Wij kunnen voor u een cocktailbar creëren in de look and feel van uw event. We beschikken over meer dan 80 cocktailbars in diverse stijlen. Neutraal, chique, robuust, industrieel, vintage of landelijk; het kan allemaal. Bij ons vind u de mobielebar die u zoekt! 

Ontdek welke cocktailbar bij uw event past »

koffiebar huren op verjaardag
koffiebar huren op verjaardag

Een cocktailbar huren op je personeelsfeest of bedrijfsfeest

Wij leveren onze cocktailbar concepten op iedere gewenste locatie, organiseert u uw feest bij jullie op de zaak? of in een externe locatie in bijvoobeeld een grote loods of evenementen locatie voor ons is niets te gek, daarom zult u bij ons  de allerbeste en leukste ervaring beleven. Wij zijn partner van tientallen evenementenbureaus in Nederland & Belgie daarom zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen om er een écht knal feest van te maken!
 

Branding?
Dit verzorgen wij kosteloos!

 • Cocktail menu geheel in uw eigen huisstijl
  de cocktail namen aanpassen aan uw thema!
   
 • De cocktailbar voorzien van uw (bedrijfs) logo
  d.m.v. sticker/ logo van uw bedrijf!
   
 • Onze LED bar verlichting in uw huisstlijl kleur(en)
   
 • Kleding van het barpersoneel
  Onze cocktailmakers, cocktail bartenders, cocktail barmannen en ander barpersoneel kunnen geheel gekleed gaan in het thema van uw event!

Wilt u meer informatie om uw personeelsfeest of bedrijfsfeest te customizen? meer info >>

Wat doen wij precies?

Wij zijn partner van tientallen evenementen bureaus en locaties in het gehele land, maar geregeld worden wij ook rechtstreeks benaderd door bedrijven die een personeelsfeest willen organiseren.
 

Maak het spraakmakend!

Om een personeelsfeest/ bedrijfsfeest te organiseren waar over wordt nagepraat, is maar één ding nodig; lef. Stap uit je comfortzone, neem creatieve specialisten in de arm en durf het personeelsevent te benaderen als een communicatie- of ‘intern marketing’moment. Treed buiten de gebaande paden. Dan creëer je spraakmakende en memorabele events. Wij denken hierin graag met u mee!
 

Wij maken uw feest compleet:
van statafel tot een dj set!

Wilt u compleet ontzorgd worden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

koffiebar huren op verjaardag

Offerte: koffiebar huren op verjaardag (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.