cocktailbar huren op verjaardag

Cocktailbar huren verjaardagsfeest

Wilt u een cocktailbar huren voor uw verjaardag, tuinfeest, huwelijk of sweet 16 partij? SHAKE IT is uw leverancier van de cocktailbar die u zoekt! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen mobiele cocktailbar huren voor iedere gewenste locatie in Nederland. Voor iedere budget vindt u bij ons een passende cocktailbar!
 

Waarom onze mobiele cocktailbar huren?

Kies zelf welke cocktailbar huren het beste aansluit bij uw wensen. Wij kunnen voor u een cocktailbar creëren in de look and feel van uw event. We beschikken over meer dan 80 cocktailbars in diverse stijlen. Neutraal, chique, robuust, industrieel, vintage of landelijk; het kan allemaal. Bij ons vind u de mobielebar die u zoekt! 

Ontdek welke cocktailbar bij uw event past »

cocktailbar huren op verjaardag

Cocktailbar huren 

cocktailbar huren op verjaardag

Uw partner voor een unieke cocktailbar huren op uw verjaardag


Bij SHAKE IT is het onze missie om voor onze opdrachtgevers een totaalbeleving te creëren op uw verjaardag. U kunt uw cocktailbar uiteraard ook combineren met de volgende mogelijkheden:

Wat doen wij precies?

Wij zijn partner van tientallen evenementen bureaus en locaties in het gehele land, maar geregeld worden wij ook rechtstreeks benaderd door bedrijven die een personeelsfeest willen organiseren.
 

Maak het spraakmakend!

Om een verjaardag, tuinfeest, huwelijk of sweet 16 partij te organiseren waar over wordt nagepraat, is maar één ding nodig; lef. Stap uit je comfortzone, neem creatieve specialisten in de arm en durf het personeelsevent te benaderen als een communicatie- of ‘intern marketing’moment. Treed buiten de gebaande paden. Dan creëer je spraakmakende en memorabele events. Wij denken hierin graag met u mee!
 

Wij maken uw feest compleet:
van statafel tot een dj set!

Wilt u compleet ontzorgd worden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

cocktailbar huren op verjaardag

Offerte: cocktailbar huren op verjaardag (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.